29 / 04 / 2024

Muş Tekstil Kent Projesi ne zaman bitecek

Muş Tekstil Kent Projesi ne zaman bitecek

Muş Valisi Seddar Yavuz, Tekstil Kent Projesi’nin Eylül ayı sonu itibariyle tamamlanmasının planlandığını belirterek, minimum bin 500 ile 2 bin 500’e kadar çıkabilecek işçi çalıştırılabileceğini söyledi.

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı ve Avukat Şefika Şebnem Ayata Kaplan nerede doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? İngilizce biliyor mu ve evli mi? İşte Şefika Şebnem Ayata Kaplan ile ilgili merak edilen her şey...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Rubenis Tekstil halka arz talep toplama tarihleri belli oldu mu? Rubenis Tekstil halka arz fiyatı ne kadar?

Rubenis Tekstil gündemde yer alıyor. Rubenis Tekstilin halka arz talep toplama tarihleri araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte merak edilen detaylar!

Halk, Kanal İstanbul'u destekliyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2011'de  müjdelediği mega kent İstanbul’u içinden iki deniz geçen bir kente dönüştürecek olan Kanal İstanbul ülke gündeminden düşmüyor. Peki halk, Kanal İstanbul'u destekliyor mu?

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Ağrı Tekstil Kent 5 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Ağrı'da yapımına başlanan Ağrı Tekstil Kent, işsizlikle anılan şehirde 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Gaziantep Şahinbey'de 3 katlı otoparkın yapımı tamamlanıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Tekstil kent Mahallesi'nde yapımı süren 3 katlı otopark çalışması ve cami inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Muş Tekstil Kent Projesi ne zaman bitecek Haberi

Muş Tekstil Kent Projesi ne zaman bitecek

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Vali Seddar Yavuz, eylül ayı itibariyle tekstil kenti kurmayı planladıklarını söyledi. 8 bin metrekare kapalı alana kurulacak ve minimum bin 500 ila 2 bin 500’e kadar çıkabilecek işçi çalıştırılabileceğini belirten Vali Yavuz, “İş adamları ile görüştük. Bu tabi kalkınma ajansı destekli ama kalkınma ajansı 3 milyon destekliyor. Bu yaklaşık 10 milyona mal olacak bir proje. Geri kalanını biz valilik olarak finanse etme gayreti içerisindeyiz. Bunu da finanse edeceğiz, bunu hükümetle de görüşüyoruz. Öyle ya da böyle eylül ayı sonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Eylül ayında bu projeyi hizmete açarsak şayet, Muş’ta konuşulan bu işsizlikle ilgili 2 bin kişinin birden bire iş sahibi olduğunu düşünürsek bu Muş açısından, gençler açısından, hanımlar açısından önemli bir gelişme olacak” dedi.

Tekstil...