27 / 04 / 2024

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.



Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Menteşe ilçesinin büyük oranda otopark sorununu çözecek olan 24 Bin 127 metrekare alan içerisinde inşa edilen Menteşe Kent Meydanı’nda çalışmalar tüm hızla sürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen ve 36 Milyon 344 Bin TL’ye mal olacak olan Kent Meydanı’nda  çalışmaların aralıksız olarak devam ettiği bildirildi. Yapılan açıklamada yerin 4 kat altına inşa edilecek olan otoparkın kolon ve kat yükseltme çalışmaları ile zemin üzerindeki imalatların sürdüğü belirtilerek hafriyat kaldırma işlemlerinin yapıldığı belirtildi. Tamamlandığında 31’i engelli vatandaşlar için olmak üzere toplamda 593 araç kapasiteli yeraltı otoparkına ve üzerinde Muğla mimarisine uygun dükkanlara sahip olacak olan Kent Meydanı vatandaşların buluşma noktası haline gelecek.


Geri Dön