10 / 05 / 2024

menteşe kent meydanı projesi

menteşe kent meydanı projesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Mustafa Geyikçi'den Antalya Finike'deki 'Kent Meydanı' projesine ilişkin açıklama!

Antalya’nın Finike ilçe Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Geyikçi, hayata geçirmeyi planladıkları 'Kent Meydanı' projesinin çıkmaza girdiğini dile getirdi. 

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Muğla Menteşe Kent Meydanı'nın inşaatı tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen Menteşe Kent Meydanı’nın inşaatı hız kesmeden devam ediylr.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gölbaşı'na kent meydanı ve eğitim kampüsü geliyor!

Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü Protokol İmza Töreni gerçekleştirildi. Projeyle ilçeye büyük bir kent meydanı ve park inşa edilecek. 

Yenişehir'e modern kent meydanı yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi tarafından ilçeye kent meydanı yapılması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya Ömer Halisdemir Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı, Antalya'nın Serik ilçesinde yıkımına başlanan eski ilçe jandarma komutanlığı binasının yerine yapılacak kent meydanına verilecek.

Manisa Sarıgöl Kent Meydanı projesi ihale aşamasında!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin, Sarıgöl'e engelli yürüyüş yolu, yeşil alan ve havuzların bulunduğu modern bir kent meydanı kazandırmak için hazırladığı proje ihale aşamasına geldi.

Bursa Kent Meydanı'nda metruk yapılar yıkılıyor!

A Gazete köşe yazarı olan Kemal Cankaya, Bursa'daki kentsel projeleri, çarpık yapılaşmayı, yatırım ve projeleri anlattı. Cankaya, Kent Meydanı'nda metruk yapıların yıkıldığını belirtti.

Bursa Karacabey'de kent meydanı projesi hayata geçiyor!

Bursa Karacabey'e kent meydanı yapılıyor. İlçenin çehresini değiştirmeyi hedefleyen Karacabey Belediyesi, 20 yıl önce yapılan Hükümet Konağı'nın arkasındaki otoparkın yerine, ilçeye nefes aldıracak yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Yakup Gülcan: Bayraklı'nın kent meydanına ihtiyacı var!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Öncelikle ihtiyacımız olan Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent meydanıdır. Bayraklı'nın bir kent meydanı yok." dedi.

menteşe kent meydanı projesi Haberi

menteşe kent meydanı projesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Menteşe ilçesinin büyük oranda otopark sorununu çözecek olan 24 Bin 127 metrekare alan içerisinde inşa edilen Menteşe Kent Meydanı’nda çalışmalar tüm hızla sürüyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı açıklamaya göre, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilen ve 36 Milyon 344 Bin TL’ye mal olacak olan Kent Meydanı’nda  çalışmaların aralıksız olarak devam ettiği bildirildi. Yapılan açıklamada yerin 4 kat altına inşa edilecek olan otoparkın kolon ve kat yükseltme çalışmaları ile zemin üzerindeki imalatların sürdüğü belirtilerek hafriyat kaldırma işlemlerinin yapıldığı belirtildi. Tamamlandığında 31’i engelli vatandaşlar için olmak üzere toplamda 593 araç kapasiteli yeraltı otoparkına ve üzerinde Muğla mimarisine uygun dükkanlara sahip olacak olan Kent Meydanı vatandaşların buluşma noktası haline...