29 / 04 / 2024

Muş toki kura çekimi

Muş toki kura çekimi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muş’ta hayata geçirilen 715 konutun hak sahipleri arasında kura çekim işlemi yapıldı. 

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

TOKİ İlk Evim projesinin kura takvimi son günlerde merak edilen konulardan oldu. Peki TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte TOKİ kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ sosyal konut kuraları ne zamana ertelendi? 2023 Şubat il il TOKİ kura takvimi belli oldu mu? Şimdi bakın!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? İşte TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında kuraların ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ arsa kura çekimi tarihi ile TOKİ arsa kura sonuçları belli oldu mu? 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ üçüncü etap kuraları devam ederken gözler TOKİ arsa başvuru tarihlerine çevrildi. 10 Ekim 2022 tarihinde başlayan TOKİ sosyal konut projesi kapsamındaki TOKİ arsa başvurularının süresi uzatılmıştı. Peki, 2022 TOKİ kura çekilişi ne zaman? 

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları Konya belli oldu mu?

Konya TOKİ kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Kura sonuçları il il açıklanmaya başladı. Konya’da yaşayan vatandaşlar, TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ kura çekimine dair detaylar merakla araştırılmaktadır. Vatandaşlar TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak? sorusunu sıklıkla sormaktadır.

Muş toki kura çekimi Haberi

Muş toki kura çekimi

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Muş Belediyesi işbirliği ile hazırlanan ve TOKİ tarafından yürütülen Kale Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde sona gelindi.

715 konut ve 115 iş yerinin hak sahiplerine teslim edilmesi için çalışmalar başladı. TOKİ konutlarında hak sahibi olanlar için 4 Ocak 2018 Perşembe günü saat 14.00’te kura çekimi gerçekleştirilecek. Hak sahipleri, Noter huzurunda öğretmenevinde gerçekleştirilecek olan kura çekimine katılabilecekler. 

Belediye Başkanı Feyat Asya konu ile ilgili açıklamalar yaptı. Asya, "Belediyemiz öncülüğünde Kale Mahallesi’nde başlatılan Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projesinin tamamlanmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından uygulanan proje ile afetlere karşı riskli, ömrünü tamamlamış yapıların yerine, şehrin tarihi ve kültürel dokusunu koruyan yapılar oluşturuldu. Proje kapsamında 715 konut, 115 iş yeri ve 1 cami ile çevre...