07 / 05 / 2024

muş valisi kimdir

muş valisi kimdir

Muş Valisi Vedat Büyükersoy kimdir? Muş Valisi Vedat Büyükersoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Vedat Büyükersoy, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Vedat Büyükersoy...

Salih Baş kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor?

Salih Baş, kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Datagate Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İşte Salih Baş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir?

İspanyol bir iş adamı ve mühendis Pablo Alfonso Pastor Muñoz ne iş yapıyor? Pablo Alfonso Pastor Muñoz kimdir? İşte ayrıntılar...

Muğla'da Kıyı Kenar Kanunu'na aykırı ve kaçak yapılar yıkılacak!

Muğla Valisi Orhan Tavlı yaptığı açıklamada, "Muğla’da imara aykırı ve kaçak yapılarla mücadelemiz kesintisiz devam edecek." dedi.

İlker Gündüzöz'den yeni hastane açıklaması!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, kentte yapılması planlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Feyat Asya kimdir?

Feyat Asya, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Muş Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Feyat Asya kimdir? Feyat Asya bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Sultan Alparslan Havaalanının terminal binası, müştemilat ve apron inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme yapıldı. 

Muş Havalimanı'na 41.2 milyon TL'lik yeni bina!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, yapımı devam eden yeni terminal binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Gündüzöz, işin keşif bedelinin 41 milyon 221 bin 763 lira olduğunu söyledi. 

Muş Havaalanı terminal binasında inşaat sürüyor!

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

Muğla'da imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla İl İdare Şube Başkanları toplantısı yapıldı. Kamu idaresinde birliğin sağlanması amacı ile İl İdare Şube Başkanları, Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında Menteşe Öğretmenevinde gerçekleştirildi. 

Muş'ta Acil 112 çağrı merkezi inşa ediliyor!

Muş Valisi Seddar Yavuz, yapımına devam edilen Acil 112 çağrı merkezinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve 2017 yılının Ekim ayında hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Zülkif Dağlı kimdir?

Zülkif Dağlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Düzce Valiliğine atandı. Peki, Yeni Düzce Valisi Zülkif Dağlı kimdir?

muş valisi kimdir Haberi

muş valisi kimdir

Vedat Büyükersoy kimdir?

02.04.1964 yılında Çanakkale doğumlu olan Vedat Büyükersoy, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde Komiser Yardımcısı olarak başladığı meslek hayatında, daha sonra sırasıyla Çanakkale Kaymakam Adaylığı, Edirne Süloğlu Kaymakamlığı, Kastamonu Pınarbaşı Kaymakamlığı, Şırnak Vali Yardımcılığı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Karabük Vali Yardımcılığı, Tekirdağ Muratlı Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Ankara Vali Yardımcılığı yapmıştır.


Bakanlar Kurulu’nun 03.05.2013 tarih ve 2013 / 4699 sayılı kararı ile ilimiz Valiliği görevine atanan Sayın Valimiz Vedat Büyükersoy, evli ve iki kız çocuğu babası olup, iyi seviyede İngilizce...