18 / 05 / 2024

Muş Varto 50 yataklı Devlet Hastanesi nerede

Muş Varto 50 yataklı Devlet Hastanesi nerede

Muş’un Varto ilçesinde yaklaşık 4 yıldır inşaatı devam eden 50 yataklı devlet hastanesi hizmete açıldı. Varto Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yüksel Arğun, çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu.

İlanlar art arda geldi! Onlarca memur alınacak hem de 50, 60 ve 70 KPSS puanıyla!

Konya ili Meram Belediye Başkanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde 50, 60 ve 70 KPSS puanı ile çeşitli görevlerde onlarca memur alımı yapılacağı belirtildi. İşte detaylar...

MTA diri fay haritası güncellendi! Evinizin altından fay hattı geçiyor mu? Hemen bakın! Mart 2023 diri fay haritası...

50 bine yakın vatandaşın yaşamını yitirdiği ve binlerce binanın yıkıldığı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem riski gündem oldu. MTA diri fay haritası güncellendi! Evinizin altından fay hattı geçiyor mu? Hemen bakın! Mart 2023 diri fay haritası...

Memur zamlarında asgari ücret şoku! En az yüzde 50... Memur maaşları 1 Ocak 2023'te kaç TL olacak? 

Memur ve emekli, "Asgari ücrete yüzde 50 zam yapıldı, bize de olur mu?" sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Memur zamlarında asgari ücret şoku! En az yüzde 50... Memur maaşları 1 Ocak 2023'te kaç TL olacak? 

Benzin, mazot, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yüzde 50 indirim geliyor mu? Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, elektrik, benzin, mazot ve doğalgaz fiyatlarının yüzde 50 düşürülmesi için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Muş'ta 50.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 50 milyon 376 bin 882 TL bedelle satışa çıkardı. 

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Muş Varto'nun çehresi yeni yatırımlarla değişti!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, inşa ettiği projelerle ilçenin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasını sağladı.

Muş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muş ili, Varto ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları!

TOKİ 50 bin konut Muğla Fethiye Karaçulha kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 180 adet bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut kura tarihleri belli oldu mu?

Binlerce kişinin yoğun ilgi gösterdiği TOKİ 50 bin konut projesi için gözler kura tarihlerine çevrildi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ kuralarının çekileceği tarihle ilgili açıklama yaptı. İşte, TOKİ kura çekiliş tarihi ile ilgili tüm detaylar...

Muş Varto 50 yataklı Devlet Hastanesi nerede Haberi

Muş Varto 50 yataklı Devlet Hastanesi nerede

Varto ilçesinde yaklaşık 4 yıl önce inşaatına başlanılan 4 katlı ve 50 yataklı Varto Devlet Hastanesi resmen hizmet vermeye başladı. Araştırma hastanelerini aratmayan düzeyde yapılan hastanede, her bölüme ayrı bir mekan oluşturuldu. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Varto Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yüksel Arğun, “Hastane Başhekimimiz İhsan Güney ve diğer arkadaşlarımızla birlikte tüm çabalarımızı sarf ederek yaptığımız uğraşlar sonucunda yeni hastanemizde hizmet vermeye başladık. Ufak tefek eksikliklerimizin olduğunu ve bu eksikliklerimizi de kısa zaman içerisinde bitirip eksiksiz olarak hizmete devam edeceğiz”...