16 / 05 / 2024

Muş Varto dar gelirli konutları fiyat

Muş Varto dar gelirli konutları fiyat

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı olarak ihtiyaç sahibi dar gelirli 100 aileye ev yapacaklarının müjdesini verdi.

TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabilir? Başvuru tarihleri belli oldu mu?

Milyonlarca kişinin merakla takip ettiği 81 il için dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayan TOKİ sosyal konut projesi detayları netleşmeye başlıyor. Peki TOKİ 81 il için konut başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler başvuru yapabillir? Başvuru tarihleri belli oldu mu? 

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Muş Varto'nun çehresi yeni yatırımlarla değişti!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, inşa ettiği projelerle ilçenin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasını sağladı.

Muş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muş ili, Varto ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ dul ve yetimlere ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ dar gelirliler için konut üretimine ara vermeden devam ediyor. Son başladığı 100 bin sosyal konut kampanyasına 1.1 milyon başvuru geldi. Peki TOKİ bu projelerde dul ve yetimlere ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ'den Muğla'da 3 kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla'da 3 yeni kampanyaya başladı.

Muş'ta dar gelirli ailelere TOKİ müjdesi!

Muş'ta dar gelirli aileler ev sahibi olabilecek. Muş Belediyesi, Kepenek-Donatım köyü sınırlarında TOKİ marifetiyle sosyal konut projesi yapıyor..

Üsküdar’da arsa mı, konut mu daha karlı?

Üsküdar'da gayrimenkul yatırımında nelere dikkat etmeliyiz, Üsküdar’ın en değerlenen bölgesi neresi, Üsküdar’da arsa mı konut mu daha karlı; Üsküdar’da kiralık-satılık daire, dükkan veya villa en uygun nasıl temin edebiliriz? Soruların cevabı haberde...

Muş Varto'nun alt yapısı sil baştan!

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ilçede devam eden yol yapım çalışmalarını denetledi.Çetin, ''2016 yılı yatırım programında Özel İdare Genel Sekreterliği ve KÖYDES projesi kapsamında 2015 yılında kalan ve 2016 yılında yaz sezonunda yapılması planlanan asfalt yol çalışması yapılacak.''dedi.

Muş Varto'ya 100 sosyal konut müjdesi!

Muş Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi'' dedi. 100 konutluk proje evsiz hiç kimseler için hayata geçecek.

Muş Varto'nın yolları yenileniyor!

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çamur ve toz nedeniyle halkın şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları başlattı.

Muş Varto'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Varto Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde park, kavşak ve yol kenarlarındaki ağaçlandırma, çiçeklendirme ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Üsküdar Atik Valide Külliyesi'ne yurt mu inşa ediliyor?

İstanbul Üsküdar'daki Mimar Sinan'a ait Atik Valide külliyesinde büyük bir skandal yaşanıyor. 450 senelik külliyenin dibine beton atıp öğrenci yurdu inşa ediliyor.

Muş Varto dar gelirli konutları fiyat Haberi

Muş Varto dar gelirli konutları fiyat

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın en önemli prensiplerinden bir tanesi, hiçbir yerde insanlar standartların dışında konutlarda yaşamasın, kaliteli yaşam şartlarına ulaşın diye yapılan projelerden bir tanesi de konut projesidir. İlk etapta merkez için 60 tane konut projemiz geçti. Yakında TOKİ ile birlikte bu konutlar başlayacak. Diğer bir projemizde köylerdeki bireysel evler. Bu bireysel olarak yapılacak konutlarımızda ilk etapta bir ay içerisinde 20, ikinci etapta ise 20 tane daha düşünüyoruz. Toplamda bir yıl içinde 100 konut yapma planımız var. Zaten bunun 60 adedi gerçekleşti. Ödeneği geldi, başlanacak. Diğerinin de sözünü aldık. Küçük bir ilçede 100 konutun yapılması güzel bir iş olacak. Bundan dolayı...