29 / 06 / 2024

Muş Varto park ve oyun alanları

Muş Varto park ve oyun alanları

Muş’un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin 100 köy, 7 mahalle ve 50 mezraya oyun ve park alanı yapılacağını söyledi.

Myra Park Evleri Fethiye'de hemen teslim konutlar!

Myra Park Evleri Muğla Fethiye'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın devri mümkün mü?

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın bir vakfın mülkiyetine geçmesi doğru mu? Avukat Mehmet Bayraktar anlattı...

Muş Varto'nun çehresi yeni yatırımlarla değişti!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, inşa ettiği projelerle ilçenin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasını sağladı.

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Muş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muş ili, Varto ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Muscari Park Resort teslim tarihi!

MAS Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Muscari Park Resort proesi Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde yükseliyor. Muscari Park Resort teslim tarihi 2019 olarak planlanıyor.

Muscari Park Resort'ta 235 bin TL'ye! Yeni proje!

MAS Şirketler Grubu tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 108 konut bulunuyor. Muscari Park Resort'ta fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

Malazgirt Meydan Muharebesi Milli Parkı'nda sona gelindi!

Muş'un Malazgirt ilçesinde yapımı süren Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı'nda çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 70 bin metrekarelik alana kurulan milli parkın turizmi canlandırması hedefleniyor.

İstinye Park ve Volkswagen Arena satılıyor mu?

Kulislerde Ferit Şahenk'in İstinye Park ve  Volkswagen Arena'yı satışa çıkardığı konuşuluyor...

İstinye Park satılıyor mu?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in İstinye Park'ı satacağı iddia edildi.

Muş Varto park ve oyun alanları Haberi

Muş Varto park ve oyun alanları

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Varto İlçesi Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla ilçede bulunan 7 mahalle, 100 köy ile 50 mezrada oyun ve park alanı yapacaklarını belirtti. Bu alanların oluşması için ilk etapta İller Bankası’na 30 adet oyun alanın yapılması için proje sundukları ve bu projelerinin kesinleşeceğinden umutlu olduklarını ifade eden Kaymakam Çetin, hayata geçirilecek olan projeler sayesinde oyun alanı ve parksız olmayan hiçbir köy ve mahallenin kalmayacağını söyledi.


Konu ile ilgili makamında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, "Varto ilçemiz için çok güzel projelerimiz var. Bunlardan bir tanesi de köylerimize ve mahallelerimize çocukların oyun oynayabilmeleri için oyun alanlarını ve park alanları oluşturmaktır. Bazı köylere yaptığım gezilerimde çocukların boş zamanlarını değerlendirecek oyun alanlarının olmadığını...