04 / 05 / 2024

Muş Varto parke döşeme

Muş Varto parke döşeme

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çamur ve toz nedeniyle halkın şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları başlattı.

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Muş Varto'nun çehresi yeni yatırımlarla değişti!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, inşa ettiği projelerle ilçenin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasını sağladı.

Muş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muş ili, Varto ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muş Kırköy'de yol sorunu çözüldü!

Muş’un merkeze bağlı Kırköy Belde Belediyesi, yol sorununu kilitli parke taşı döşeyerek çözüme kavuşturdu.

Muş Hasköy'e 7 bin 500 metrekare parke taşı döşendi!

Hasköy'de köy içi parke taşı ve asfalt çalışması AK Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Hasköy İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni Hüsamettin Altay, 2016 yılında ilçeye bağlı 17 köyde çok ciddi yatırımların yapıldığını belirtti

Muğla Büyükşehir’den 600 kilometrelik asfalt çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 2016 yılı içerisinde 517 kilometre sathi, 65 kilometre sıcak asfalt, 51 bin metrekare parke döşeme çalışması yaptı.

Muş Varto'nun alt yapısı sil baştan!

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ilçede devam eden yol yapım çalışmalarını denetledi.Çetin, ''2016 yılı yatırım programında Özel İdare Genel Sekreterliği ve KÖYDES projesi kapsamında 2015 yılında kalan ve 2016 yılında yaz sezonunda yapılması planlanan asfalt yol çalışması yapılacak.''dedi.

Muş Varto'ya 100 sosyal konut müjdesi!

Muş Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi'' dedi. 100 konutluk proje evsiz hiç kimseler için hayata geçecek.

Muş Varto'nın yolları yenileniyor!

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çamur ve toz nedeniyle halkın şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları başlattı.

Muş Varto'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Varto Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde park, kavşak ve yol kenarlarındaki ağaçlandırma, çiçeklendirme ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Muş Varto Devlet Hastanesi eski binası okula dönüştürülecek!

Yetkiner, “Eski devlet hastanemiz boş kaldıktan sonra yaptığımız yazışmalar sonucunda Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği 20 yıllığına bize devredildi." dedi.

Muğla'da altyapıya 300 bin TL harcandı!

Muğla'da altyapı çalışmalarından sonra kilit parke çalışmaları da tamamlanan Atatürk Caddesi'nde trafik başladı. Kentte, Kanal Yolu köprüsü yıkılarak daha geniş bir köprü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Muş Varto'da yollar onarılıyor!

Varto Belediyesi, yapılan çalışmalar kapsamında Alagöz Mahallesi yolu ve Hürriyet Mahallesi’ndeki Acarkent yolunun tahrip olan kısımlarını sıcak asfalt ile onararak uygun hale getirdi.

Muş Varto parke döşeme Haberi

Muş Varto parke döşeme

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  yazın toz, ilk ve sonbahar da ise çamur nedeniyle vatandaşların şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları yapıyor. Hürriyet Mahallesi Acarkent Yolu’ndaki çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Güneş, “İlçede başlattığımız parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Elbette ki birçok sorunlu yollarımız bulunmakta. Ancak çalıymalarımızı olanaklarımız doğrultusunda yapabiliyoruz. Bu anlamda ilk etapta parke taşı döşeyemediğimiz sokak sakinlerinden özür diliyoruz. Ana yolar bititikten sonra ara sokaklarada gireceğiz"...