04 / 05 / 2024

Muş Varto yolları

Muş Varto yolları

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çamur ve toz nedeniyle halkın şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları başlattı.

TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak! TOGG'un fiyatları belli oldu mu?

Yerli otomobil fabrikasının açılışının 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile yapılacağını belirten TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarih verdi! TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak!

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Muş Varto'nun çehresi yeni yatırımlarla değişti!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, inşa ettiği projelerle ilçenin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasını sağladı.

Muş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muş ili, Varto ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

Muğla Büyükşehir'den 249 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi şehirde yaptığı 565 Milyon TL yatırımın 249 Milyon TL’sini yollar için harcadı.

Bodrum'da yollar yenileniyor!

Muğla Bodrum’un yolları, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Yol ve Çevre düzenlemelerinin devam ettiği bölgede çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak.

Muş Varto'nun alt yapısı sil baştan!

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ilçede devam eden yol yapım çalışmalarını denetledi.Çetin, ''2016 yılı yatırım programında Özel İdare Genel Sekreterliği ve KÖYDES projesi kapsamında 2015 yılında kalan ve 2016 yılında yaz sezonunda yapılması planlanan asfalt yol çalışması yapılacak.''dedi.

Muğla'nın yolları genişletiliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için il genelinde yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla'nın yolları şimdi daha güvenli!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli yollar için koruyucu olarak bilinen çelik bariyer çalışmalarına başladı. Belediye bu kapsamda Datça Palamütbükü yolu üzerinde 3 bin 750 metre oto korkuluk çalışmasını tamamladı.

Muş Varto'ya 100 sosyal konut müjdesi!

Muş Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi'' dedi. 100 konutluk proje evsiz hiç kimseler için hayata geçecek.

Muğla Fethiye'nin yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yetki ve sorumluğunda bulunan yollarda bakım onarım ve asfalta hazırlık çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Muş Varto'nın yolları yenileniyor!

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çamur ve toz nedeniyle halkın şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları başlattı.

Muş Varto yolları Haberi

Muş Varto yolları

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  yazın toz, ilk ve sonbahar da ise çamur nedeniyle vatandaşların şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları yapıyor. Hürriyet Mahallesi Acarkent Yolu’ndaki çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Güneş, “İlçede başlattığımız parke döşeme çalışmaları devam ediyor. Elbette ki birçok sorunlu yollarımız bulunmakta. Ancak çalıymalarımızı olanaklarımız doğrultusunda yapabiliyoruz. Bu anlamda ilk etapta parke taşı döşeyemediğimiz sokak sakinlerinden özür diliyoruz. Ana yolar bititikten sonra ara sokaklarada gireceğiz"...