10 / 05 / 2024

Muş Yenimahalle Bilgi Evi inşaatı

Muş Yenimahalle Bilgi Evi inşaatı

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Bir tapu üç kişinin üstüne olur mu?

Tapu konusu pek çok kişinin bilgi almak istediği konuların başında gelmektedir. “Hisseli arsaya ev yapılır mı, Bir tapu üç kişinin üstüne olur mu?” soruları çok sık sorulmaktadır. İşte bu sorulara dair detaylar!

Hisseli tapu noter satışı olur mu?

Hisseli tapu, normal tapulara göre farklılıklar göstermektedir. Bu yüzden hisseli tapusu olan kişiler bu konuda bilgi sahibi olmak istiyor. Hisseli tapu satışına dair detayları araştırıyor. Peki Hisseli tapu noter satışı olur mu?

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş şehir merkezinde devam eden yatırımları denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Muğla'ya yeni kent meydanı inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Menteşe Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Kent Meydanı çalışmalarını yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muş Havalimanı'na 41.2 milyon TL'lik yeni bina!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, yapımı devam eden yeni terminal binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Gündüzöz, işin keşif bedelinin 41 milyon 221 bin 763 lira olduğunu söyledi. 

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Muş’taki dev tesislerin inşaatı tamamlanıyor!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, projeler ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Asya, Muş’un en büyük sosyal aktivite merkezini inşa ettiklerini söyledi.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haydarpaşa arazisi özelleştiriliyor mu?

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın Haydarpaşa ile ilgili Kadıköy Belediyesi’nden bilgi ve belge talep etmesi, “Haydarpaşa arazisi özelleştiriliyor mu?” sorusunu bir kez daha gündeme getirdi.

Muş Belediyesi, Bilgi Evi projesi için yıkımlara başladı!

Muratpaşa Mahallesi Eski Cezaevi Caddesi üzerinde bulunan yaş sebze ve meyve hali yıkıldı. Muş Belediyesi ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirilen yere 'Bilgi Evi' projesi uygulanacak.

Muş Muratpaşa Bilgi Evi Projesi ihaleye çıktı!

Muş Muratpaşa Mahallesi'nde bulunan Sebze ve Meyve Hali'nin yerine yapılması düşünülen "Bilgi Evi Projesi'nin" yapım işi için Muş Belediyesi ihaleye çıktı.

Yenimahalle Ankara'nın parlayan yıldızı!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği (AGEM) Başkanı Erkan Aslan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Dernek çalışmaları hakkında Başkan Yaşar’a bilgi veren Aslan “ Başkent’in parlayan yıldızı Yenimahalle” dedi.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi inşaatı Haberi

Muş Yenimahalle Bilgi Evi inşaatı

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Vatandaşların bilgiye ulaşmalarını kolaylaştıracak ve güzel vakit geçirebilmelerini sağlayacak tesisler kurmaya devam eden Muş Belediyesi bu kapsamda yeni mahallede bir bilgi evi inşa ediyor.

Muş Belediyesi'nde yer alan habere göre, kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığı bilgi evinin çevre düzenlemeleri gerçekleştiriliyor. Kısa bir sürede inşaat çalışmaları tamamlanacak olan Yeni Mahalle Bilgi Evi vatandaşların hizmetine...