03 / 05 / 2024

Muş yol yenileme çalışmaları

Muş yol yenileme çalışmaları

Muş Belediyesi, devlet hastanesi çevresinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Muş Devlet Hastanesi çevresinde devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Muş'ta doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmasına devam ediyor.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birhan Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardunya Yol Asfaltlama Makina Kiralama İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Sezai Aydoğmuş tarafından kuruldu.

DASK poliçe yenileme 2021!

Zorunlu deprem sigortası olan DASK, yıllık olarak düzenleniyor. DASK poliçe süresinin son bulması halinde, DASK'ın yenilenmesi gerekiyor. Peki, DASK yenileme zorunlu mu? İşte DASK poliçe yenileme 2021 işlemleri...

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi başvuruları 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muş Merkez Kale Mahallesi 715 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında inşa edilecek olan 237 adet konut kura ile satışa sunuluyor. 

Silivri Göksu Royal'e kamuya ait yol mu dahil edildi?

Silivri'de hayata geçirilen Göksu Royal projesine kamuya ait yeşil alan ve yol dahil edildi. Projenin alanı 18 bin metrekareye çıkarıldı. Mahkeme bu kararı iptal etti ve yolun kamuya açılmasını hükmetti. 

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Kocaeli'deki Hünkar Çayırı'na yol mu açıldı?

Kocaeli Gebze'deki Hünkar Çayırı'na 1. derece sit alanı olmasına rağmen yol açıldığı iddiasına, alanın özelleştirme kapsamından çıkarılmasına ve kullanımına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Büyükşehir'den 249 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi şehirde yaptığı 565 Milyon TL yatırımın 249 Milyon TL’sini yollar için harcadı.

Muş yol yenileme çalışmaları Haberi

Muş yol yenileme çalışmaları

Muş Belediyesi, devlet hastanesi çevresinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Muş Devlet Hastanesi çevresinde devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Hastanenin yeni binasına taşınmasının ardından yol ve kaldırım çalışmalarının başladığını belirten Asya, "İklim şartlarından dolayı çalışma sezonumuz kısıtlı olduğu için geçen yıl bu bölgedeki çalışmaları tamamlayamadık. Ancak buna rağmen vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli tedbirleri aldık. Bu yıl da hastane bölgesindeki yolları tamamlamak için yoğun bir tempoyla çalıştık. Kötü hava koşullarına rağmen asfalt çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamladık" ifadelerini kullandı. Hastane acil servisine giden yolun dar olmasından dolayı vatandaşların ciddi sıkıntılar yaşadığını anlatan Asya, mevcut yolun dar olmasına rağmen çözüm üretmek adına gerekli görüşmeleri yaptıklarını bildirdi. Asya, "Kar yağmadan yol çalışmalarını tamamlayacağız. Allah hizmet yolunda...