05 / 05 / 2024

Musa Hangül

Musa Hangül

Tüm-Emekder Kırşehir Şube Başkanı Musa Hangül, Tüm-Emekder Genel Merkezinin TOKİ ile anlaşma yaparak işçi, bağ-kur ve dul yetimlerin ev sahibi olabileceklerini söyledi.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Lexmark İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lexmark İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Musa Demir tarafından kuruldu.

Gk Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Group Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Kaplan ve Musa Gülşen ortaklığında kuruldu.

Ayev Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayev Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Kanılğa tarafından kuruldu.

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Elazığ Keban'da hasar alan 2 okul yıkılıyor!

Elazığ Sivrice'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar alan Kaban İlçesindeki Musa Coşkun Ortaokulu ve Atatürk İmam-Hatip Ortaokulu yıkılacak...

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tuncer ve Musa Doğan ortaklığında kuruldu. 

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Mimarlar Odası imara açılan koylara dava hazırlığında!

Karar Gazetesi yazarlarından Hamide Hangül bugünkü yazısında "İmara açılan cennet koylara dava hazırlığı" başlıklı haberine yer verdi. İşte o haber...

Öznüans İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Öznüans İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Musa Gül tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ağrı Eleşkirt'te toplu okul açılışı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan okulların açılışı yapıldı. Açılış törenine Ağrı Valisi Musa Işın da katıldı...

232 Flora bir yıl sonra teslim edilecek!

Musa Çiçek İnşaat, Flora'yı bir yıl sonra teslim edecek İzmir'de inşa ettiği konut projeleriyle tanınan Musa Çiçek İnşaat'ın Gaziemir'deki yeni merkez ofisi törenle açıldı.

Musa Hangül Haberi

Musa Hangül

Kırşehir Şube Başkanı Hangül açıklamasında, “240 ay ayda 250 lira ödeme ile belediye yahutta hazineye ait yerlerde araziler tespit edilerek işçi, bağ-kur emeklisi dul ve yetimlerin ev sahibi olabilmesi için genel merkezimiz TOKİ ile anlaşma sağladı.” dedi.

Tüm-Emekder’e ilgili kişilerin üye olması gerektiğini anlatan Hangül, “Türkiye genelinde elli beşe yakın şube başkanlığı ile üç yüzbine yakın üyemiz ile geniş yelpazede bir emekli kuruluşuyuz. Üyelerimizden dar ve sabit gelirli olan emekli kardeşlerimizin kira ödemeleri yerine ev sahibi olmalarını istiyoruz. Siyasi temsilcilerimizin verdiği seçim kampanyalarında ki sözlerin yerine gelmesini istiyoruz . 240 ay gibi bir vade ile TOKİ’nin emekliye yaklaşımı bizleri mutlu etmiştir. Bu kapsamda bizlerde Kırşehir Belediye Başkanına resmi yazı ile müracaat edip gereğinin yapılmasını talep edeceğiz.” diye...