11 / 05 / 2024

Musa Özbaş

Musa Özbaş

Özbaş Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlvan Özbaş, Musa Özbaş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yaman tarafından kuruldu.

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzbaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Berkay Pekgöz tarafından kuruldu.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özbaşyiğitler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşoğlu İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Baş ve İlhan Baş ortaklığında kuruldu.

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Osmangazi Belediyesi'nden 'Mustafa Özbağ'a bina tahsisi' iddiası!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı tarihi Karabaş-ı Veli Kültür Merkezi binasını Mustafa Özbağ’ın derneğine tahsis ettiği iddia edildi...

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

Musa Çiçek İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye’de yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Musa Çiçek İnşaat da, Çiçek Park ve Boliva’nın ardından yeni projeleriyle kente soluk kazandıran firmalar arasında yer alıyor. 

Özbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün İlvan Özbaş tarafından Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşak Emlak Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Özer tarafından kuruldu. 

Musa Özbaş Haberi

Musa Özbaş

Özbaş Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlvan Özbaş, Musa Özbaş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de kuruldu. 


Özbaş Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel bina inşaatı arsa karşılığı inşaat yapmak taahhütte bulunmak yaptığı özel inşaatları bağımsız bölümler halinde tek tek veya toptan satmak ve 21.10.2010 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özbaş Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, İstoç 33. Ada...