10 / 05 / 2024

Musa Özcan

Musa Özcan

EDM Yapı Anonim Şirketi, Rıdvan Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Musa Özcan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Doğan Yıldırım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu.

Asum Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asum Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Musa Özcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Mehmet Emin Özcan: Faizler düşüyor!

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, "Faizlerin artması bankaların karlarını olumsuz etkiler. Bugün itibarıyla Allah'a şükür hayat normale döndü. Bugün makroekonomik göstergeler Türkiye'nin iyi yolda olduğunu gösteriyor. Enflasyon oranı geri geliyor, faizler düşüyor" dedi...

Özcan Deniz ve Feyza Aktan evleri ayırdı iddiası!

Şarkıcı Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan arasında ciddi bir kavga yaşandığı ve Deniz'in yaşadığı son tartışma sonrasında evden ayrıldığı iddia edildi.

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Lokman Özcan kimdir?

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Musa Çiçek İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye’de yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Musa Çiçek İnşaat da, Çiçek Park ve Boliva’nın ardından yeni projeleriyle kente soluk kazandıran firmalar arasında yer alıyor. 

Teknik Yapı'nın acı günü! Dilek Özcan vefat etti!

Teknik Yapı İcra Kurulu Üyesi Taner Özcan'ın eşi Dilek Özcan hayatını kaybetti. 

Ulvi Özcan kimdir?

Bosforce Real Estate'nin Yönetici Ortağı Ulvi Özcan kimdir? Ulvi Özcan, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Özcan Işıklar: Silivri'ye metrobüsü biz getireceğiz!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın metrobüsün Silivri’ye uzatılmayacağına ilişkin açıklamasına yanıt verdi. 

Hm Özcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Özcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Medeni Özcan tarafından kuruldu. 

Özcan Deniz annesine 2,5 milyon liraya villa aldı!

Özcan Deniz geçtiğimiz hafta annesi Kadriye Deniz'e oturduğu sitede 2,5 milyon liraya villa satın aldı. Ünlü şarkıcı doğumdan sonra eşinin yalnız kalmasını istemiyor.

Musa Özcan Haberi

Musa Özcan

EDM Yapı Anonim Şirketi, Rıdvan Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Musa Özcan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Doğan Yıldırım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Ekim'de Kadıköy'de kuruldu. 


EDM Yapı Anonim Şirketi iş konusu; a)  Yurtiçi ve yurtdışında her türlü inşaat taahhüt işleri yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b)  Her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)  Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile aracılık yapmamak kaydı ile satmak, takas etmek, imar ve...