05 / 05 / 2024

Musa Öztürk kozan

Musa Öztürk kozan

Adana Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk kimdir? Musa Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Musa Öztürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Musa Öztürk..

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi

Adana Kozan'a dar ve orta gelirliler için konut müjdesi!

Adana'nın Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, ilçede orta ve dar gelirli aileler için ucuz konut yapacaklarını söyledi. Öztürk, kahvaltı sonrası belediye faaliyetleri ve güncel konular üzerine gazetecilerle sohbet etti.

Kozan'da imara açılan bölgeler ana caddelere bağlanıyor!

Kozan'da imara açılan bölgelerde belediye tarafından açılmaya devam eden yollar ana caddelere bağlanıyor. Çalışmaları yakından takip eden Türkeli Mahalle Muhtarı Hüseyin Bozkurt, Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve ekibine teşekkür etti.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Kozan yeniden imar edilmeli!

Adananın Kozan ilçesinde, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde bir araya gelerek ilçenin başlıca sorunları üzerinde çalışma yaptı.

Kozan'ın imar durumu değerlendirildi!

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk'ün, ilçedeki mimarlar, müteahhitler ve inşaat mühendisleri ile değerlendirme toplantısı yaptığı bildirildi.

Adana Kozan'da 2016'da imar problemi bitecek!

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk birinci etabı tamamlanan yağmur suyu projesi çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Öztürk burada yaptığı açıklamada 2016 yılı içerisinde yapacakları bazı hizmetleri de açıkladı.

Adana Kozan'da inşaat izinleri yeniden verilmeye başladı!

Adana Kozan 2014 yerel seçimlerinden bu yana 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verilmeye başlandı.Musa Öztürk, "Göreve geldiğimiz gün iptal edilen imar planı nedeni ile ilçemizde inşaat sektörü durma noktasına gelmişti..." dedi.

Öztürk İnşaat Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Afrika’da yaptığı yatırımlarla ‘Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi’ listesine 18’inci sıradan giren Öztürk İnşaat, İstanbul yatırımları için gün sayıyor. 10 yıldır Afrika’yı merkez üssü seçen şirket, Fikirtepe ve Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüme girecek.

Cavit Öztürk: Erenleri yeniden inşa ediyoruz!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk: "Erenler Belediyesi olarak 6306 sayılı kanuna göre Türkiye’nin en büyük dönüşümünü gerçekleştiriyor, Erenleri yeniden inşa ediyoruz. " dedi.

Cavit Öztürk: Sakarya Erenler'i yeniden inşa ediyoruz!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Doğa va ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standart farını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir" dedi.

Sinem Öztürk yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Musa Öztürk kozan Haberi

Musa Öztürk kozan

Musa Öztürk kimdir?

1949 yılında Adana'nın Kozan İlçesi Çukurören Köyü'nde 8 çocuklu bir ailenin 4. çocuğu olarak dünyaya gelen Musa Öztürk ilk, orta ve lise eğitimini Kozan'da tamamladı. 1970 yılında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olan Musa Öztürk 1995'te de aynı bölümde yüksek lisans programını bitirdi.


Çalışma hayatına 1973 yılında Ankara'da Emniyet Genel Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı olarak başlayan Musa Öztürk, 1980 - 1983 yılları arasında Güvenlik Ateşesi olarak Almanya'da görev yaptı. Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nde istihbarat, terör ve narkotik üzerine çeşitli eğitimlere katıldı.


1983 yılında Ankara Esenboğa Havalimanı'na Emniyet Müdürü olarak atanan Öztürk, aynı yıl 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Başbakanlık Koruma Müdürlüğü görevini getirildi ve 10 yıl bu görevde bulundu. 1993 yılından 1999'a kadar Emniyet Genel Müdürlüğü Ana Komuta Kontrol...