04 / 05 / 2024

musa ülgen

musa ülgen

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülgen, ülkemizdeki konut sayısının 16-16.5 milyon seviyelerinde olmasına karşın, konut ve DASK sigortalılık oranının düşük olduğunu belirtti...

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

Okan Bayülgen: Apartman dairesi biriktiren biri olmadım!

Ünlü televizyoncu ve oyuncu Okan Bayülgen, özel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Bayülgen, ''Yalnızlık ve parasızlık benim seçimimdi. Apartman dairesi biriktiren biri olmadım'' dedi.

Saim Oğuzülgen'den Kanal İstanbul açıklaması!

Emekli Başkılavuz Kaptan ve Uzakyol Kaptanı Saim Oğuzülgen, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye’nin Boğaz’daki egemenlik haklarını güçlendirecek” dediği Kanal İstanbul’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Okan Bayülgen Bodrum’daki mekanını kapattı!

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, Bodrum’da açtığı ‘Dada Salon Brasserie’ adlı mekanını kapatacağını açıkladı.

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Okan Bayülgen Galata'daki evini 15.5 milyon TL'ye satıyor!

Okan Bayülgen emlak sektörüne elini attı. Tarabya'da 2 buçuk milyon dolara (13 milyon 575 bin lira) villa satın alan Bayülgen, Galata'daki tarihi Doğan Apartmanı'nda bulunan dairesini satışa çıkardı.

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

Musa Çiçek İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye’de yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Musa Çiçek İnşaat da, Çiçek Park ve Boliva’nın ardından yeni projeleriyle kente soluk kazandıran firmalar arasında yer alıyor. 

Okan Bayülgen evinin kapılarını açtı!

Ünlü sunucu ve oyuncu Okan Bayülgen evinin kapılarını sosyal medyada açtı. İşte Bayülgen'in o çok merak edilen evi...

Okan Bayülgen İstanbul'da tiyatro açacak!

Uzun süredir ekranda olmayan Okan Bayülgen, Bodrum’da babadan kalma yerlerine mekân açarak, kazandığı parayı sahneye yatıracak.

musa ülgen Haberi

musa ülgen
Türkiye'de toplam konut sayısının yalnızca  yüzde 28'sinin zorunlu deprem sigortası olduğunun altını çizen Musa Ülgen ; " Kapsam açısından içerikteki konut poliçeleri, her kesimden düzenli bir geliri olan kişinin ödeyebileceği makul miktarda primlerle satın alınabilir. Ayrıca, çeşitli risklerin konuta vereceği hasarların, ortalama bir konut poliçesi primiyle karşılaştırılamayacak kadar yüksek olacağını da unutmamak gerekir."...