18 / 05 / 2024

Musa Ulutaş kimdir

Musa Ulutaş kimdir

İnşaat Mühendisi Musa Ulutaş, CHP Artvin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Musa Ulutaş kimdir? Musa Ulutaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Musa Ulutaş...

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Berrin Ulutaş kimdir?

2011 yılında Berrin Ulutaş Mimarlık ofisini kuran ve mimari çalışmalarına burada devam eden Mimar Berrin Ulutaş kimdir? Berrin Ulutaş, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Berrin Ulutaş..

Musa Ulutaş kimdir?

İnşaat Mühendisi Musa Ulutaş, CHP Artvin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Musa Ulutaş kimdir? Musa Ulutaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Musa Ulutaş...

Musa Işın kimdir?

Musa Işın, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Ağrı Valiliğine atandı. Peki, Yeni Ağrı Valisi Musa Işın kimdir? Musa Işın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Musa Işın...

Musa Öztürk kimdir?

Adana Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk kimdir? Musa Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Musa Öztürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Musa Öztürk..

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Kamil Yanıkömeroğlu kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Kamil Yanıkömeroğlu kimdir? Kamil Yanıkömeroğlu Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. 'ye ne zaman katıldı? İşte yanıtı...

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

Musa Ulutaş kimdir Haberi

Musa Ulutaş kimdir

Musa Ulutaş kimdir?

İnşaat Mühendisi Musa Ulutaş, CHP Artvin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Musa Ulutaş kimdir? Musa Ulutaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? 


Musa Ulutaş, 1962'de Arhavi'de doğdu. İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümünden 1982 yılında mezun oldu, 1990 yılında inşaat yüksek mühendisi ünvanı aldı. 


1999 yerel seçimlerinde CHP'den Arhavi Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilerek aktif siyasete başladı. 


3 Kasım 2002 milletvekili seçimleri nedeniyle belediye başkanının istifası sonucu 16 Ağustos 2002'de Belediye Meclisinde yapılan seçimle Arhavi Belediye Başkanı seçildi. 


28 Mart 2004 yerel seçimlerinde CHP'den Belediye Başkanı...