29 / 04 / 2024

Musabeyli okulları

Musabeyli okulları

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını ve yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. 

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Uğur Okulları 50 okula ulaşacak!

Uğur Okulları Türkiye'nin dört bir yanındaki okullarına yenilerini ekleyecek. Uğur Okulları Genel Müdürü Yücel Yücel,Bursa'da da üniversite kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Ümit Kalko FETÖ okullarına talip oldu!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) okullarının asıl sahiplerinin halk ve devlet olduğunu aktaran Ümit Kalko, "Biz burada devletle işbirliği içerisinde bu okulları devralıp yatırımlarla destek vermeye talibiz." dedi

Mektebim Okulları iki yıl içinde 60 yeni okul açacak!

Mektebim, iki yıl içinde 60 yeni okul açacak. Mektebim Okulları Kurucusu Kalko "1.5 milyar TL yatırım yaptık. Bu yıl 2 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız" şeklinde konuştu.

İSTEK Vakfı Okulları, İzmir'de okul açıyor!

İstanbul’da Bedrettin Dalan tarafından kurulan ve 32 yıldır Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, yeni nesiller yetiştiren İSTEK Vakfı Okulları, yeni eğitim-öğretim yılında İzmir’de öğrencilere kapılarını açıyor.

Van'da yeni okullar inşa edilecek!

Van Valisi İbrahim Taşyapan, kentteki eğitim yatırımları ve akademik başarı durumunu değerlendirdi. Toplantıda, kentte inşa edilecek yeni okullar için uygun yerlerin hızla belirlenmesi gerektiği belirtildi.

Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e şube açıyor!

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Çanakkale'nin köylerinde konteyner okullar kuruldu!

Çanakkale Ayvacık'ta ard arda meydana gelen depremlerden sonra bazı köylere konteyner okullar kuruldu. Gülpınar köyündeki iki okul tamamlandı.

Bahçeşehir Okulları'nın hedefi 150 kampüs!

Bahçeşehir Okulları, kampüs sayısını 2 yılda 150’ye çıkarmayı hedefliyor. Yeni açılacak kampüslerle 4 bin yeni personele de istihdam sağlanacak.

İzmit'teki okullar onarılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile faaliyete geçirilen okul hizmet masası, okulların eksiklerini gideriyor. İzmit'te geçen bir yıl içinde okullarda 214 tamirat işi yapıldı.

Ortaöğretim okullarının spor salonları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ortaöğretim okullarının spor imkanlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti.

Doğa Okulları kampüs sayısını 150'ye çıkaracak!

2016 yılı eğitim sektörünün en büyük devralma işleminin yaşandığı Doğa Okulları’nın Genel Müdürlük görevini üstlenen Devrim Karaaslanlı, The İstanbul Peg Luxury Class Hotel’de düzenlenen basın toplantısında kurum ve eğitim sektörü açısından 2016 yılını değerlendirdi.

İngiltere'de Türk okulları açılıyor!

Eğitimin en önemli markalarından Bilfen okulları Londra’da ortaokul ve lise açıyor. İngiltere’deki ilk Türk lisesi olma özelliğini de taşıyacak okullarla Avrupa’da da büyük bir marka haline gelmek hedefleniyor

Musabeyli okulları Haberi

Musabeyli okulları

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Kilis’in Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden okul inşaatlarını ve yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.  Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İl Milli Eğitim Müdürü Alagöz, Öncelikle Kurtaran Köyü İlkokulu’nda yapımı devam eden iki derslikli inşaatta incelemede bulunarak öğretmenler ile sohbet etti.

İl Müdürü Alagöz, Eksikliklerin giderilmesi konusunda gerekli çalışmaların yapılmasını ve çalışmaların hızlanmasını istedi. Daha sonra Kozlubağ Köyü’nde yapımı devam eden tek derslikli inşaata giden İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, buradan Delifakı Karadut Köyündeki Karacaoğlan İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulanarak, öğretmenler odasında eğitim öğretimde başarının arttırılması için öğretmenlerle bir araya geldi.

Alagöz, Tahtalıkaradut Köyü İlk ve Ortaokulu ile Hüseyinoğlu Köyü İlk ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. Son olarak Musabeyli ilçesinde yapımı devam eden 18 derslikli...