18 / 05 / 2024

müşerref akay

müşerref akay

Ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Müşerref Akay, Muğla'nın Bodrum ilçesinden ev aldı...

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Konut aidatları sorununun tek çözümü kat mülkiyeti kanunun revize edilmesinden geçiyor!

Timtaş Yönetim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerdeki aidat sorununun, 1965 yılında kabul edilen Kat Mülkiyeti Kanunu revize edilmeden çözülemeyeceğini vurguladı.

Tda Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tda Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Akay tarafından kuruldu.

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abck İnşaat Proje Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cavide Köşdere, Akay Köşdere, Bihter Köşdere Yel ve Kadircan Köşdere ortaklığında kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Brader Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 54 milyon TL sermaye bedeli ile Hazar Akay tarafından kuruldu.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Buca İlçesi 24 Derslikli Müşerref Mahmut Tınas Ortaokulu, Menderes İlçesi 24 Derslikli Menderes Anadolu Lisesi, Gaziemir İlçesi Atıfbey Mahallesi 24 Derslikli Sarnıç Remzi Doğan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Mehmet Akay: Kat Mülkiyeti Kanunu güncellenmeli!

Türkiye’de her yıl binlerce site inşa edildiğini söyleyen Timtaş Yönetim A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akay, bazı sitelerin belediyelerden daha fazla nüfus ve bütçeye sahip olduğunu açıkladı.

Akay Proje Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Akay Proje Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Akay tarafından kuruldu.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

UZN Mühendislik İnşaat Pazarlama Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UZN Mühendislik İnşaat Pazarlama Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Uzun ve Abdulbaki Akay ortaklığında kuruldu.

Divrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müşerref Divrik ve Dursun Divrik ortaklığında kuruldu. 

müşerref akay Haberi

müşerref akay

Ticarete atılmaya hazırlanan ünlü Türk Sanat Müziği sanatçısı Müşerref Akay, Muğla'nın Bodrum ilçesinden ev satın aldı. Çok yakın arkadaşlarının orada yaşadığını belirten Akay, Bodrum'daki evine Mayıs ayında taşınacağını...