18 / 05 / 2024

Müşfik Erem Öldü

Müşfik Erem Öldü

Mimar Müşfik Erem hayata veda etti. Mimar Müşfik Erem'in cenazesi, 17 Mayıs 2012 Perşembe günü ikindi namazını müteakiben Maltepe Merkez Camii'nden kaldırılarak Kurtköy Mezarlığı'nda defnedilecek

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Haziran 2023 aile destek yardımı yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri Haziran 2023 sorgulama ekranı

Haziran 2023 aile destek yardımı yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri Haziran 2023 sorgulama ekranı...

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart 2023 destek müjdesi! SED yardım ödemeleri yapıldı mı? Mart 2023 SED yattı mı?

"Mart 2023 SED hibeleri ne zaman ödenecek?" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yoksul ailelere çocuklarının masraflarını karşılamak için aylık olarak SED yardımı yapıldığını açıkladı. Peki Mart 2023 SED yardım ödemeleri ne zaman yapılacak? SED Yardım ödemesi yapıldı mı?

Gümüş dibe çakıldı! 20 doların altında...

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı gittikçe devam ediyor. Gümüş dibe çakıldı. Ons fiyatı 20 doların altına düştü. Gümüşte son dakika...

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Atlas Sineması ve İstanbul Müzesi açıldı! 

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Ümraniye Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı!

Kuzey Kıbrıs sınırları içerisinde bulunan ve 46 yıldır kapalı olan Maraş bölgesinin bir bölümü bugün itibarıyla halkın kullanımına açıldı.

Malatya'da evi hasar gören veya yıkılanlara nakdi yardım ödemesi yapıldı!

Malatya Valiliği tarafından depremde evi ağır hasar alan veya yıkılan ev sahiplerine 11 bin lira, kiracılara ise 5 bin lira acil yardım ödemesi yapıldığı açıklandı.

Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı!

İzmir'de, bir süredir devam ettiği Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı.

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı.

Esenyurt palyatif bakım merkezi açıldı!

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde İstanbul'un ikinci en büyük palyatif bakım merkezi açıldı. Yeni açılan palyatif bakım merkezi 40 yatak kapasitesine sahip.

Müşfik Erem Öldü Haberi

Müşfik Erem Öldü
Müşfik Erem'in vefatı üzerine TMMOB Mimarlar Odası tarafından verilen ilanda "Ağabeyimizi kaybettik" denilerek şu ifadelere yer verildi:


"Mimarlar Odası'nın kayıt olduğu (1955) yıldan itibaren aktif üyesi, "Toplumcu Mimarlar Fikir Kulübü" üyesi, kurucu kuşaktan görevi teslim alarak Mimarlar Odası'nı toplumcu çizgiye getiren kuşağın önderlerinden, Mimarlar Odası'nın 22. Dönem (22.06-1976-18.02.1977) MYK Üyesi, Mimarlar Odası İstanbul Şubesi'nin 17. ve 18. dönem (16.011973-14.01.1974) 38. Dönem Soruşturma Kurulu Asıl Üyesi, 749 Sicil Numaralı Meslektaşımız Müşfik Erem'i 15.05.2012 tarihinde kaybettik.


81 yılık onurlu yaşamı önünde saygı ile eğiliyoruz. Ailesinin, dostlarının ve mimarlık toplumunun başı sağolsun. Cenazesi 17 Mayıs 2012 Perşembe  (bugün) ikindi namazını (17.09) müteakiben Maltepe Merkez Camii'nden kaldırılarak Kurtköy  Mezarlığı'na...