18 / 05 / 2024

Müşfik Erem Vefat Etti

Müşfik Erem Vefat Etti

Mimar Müşfik Erem hayata veda etti. Mimar Müşfik Erem'in cenazesi, 17 Mayıs 2012 Perşembe günü ikindi namazını müteakiben Maltepe Merkez Camii'nden kaldırılarak Kurtköy Mezarlığı'nda defnedilecek

Miras intikali için tapu harcı ödenir mi?

Bir gayrimenkulün mülk sahibi vefat ederse, bu gayrimenkul yasal mirasçılara geçiyor. Yasal mirasçılar, tapuyu kendi üzerlerine geçirmek için intikal işlemlerini yapmaları gerekiyor. Peki, miras intikali için tapu harcı ödenir mi? İşte tüm merak edilenler...

Eşler arasında miras nasıl paylaşılır? Resmen belli oldu! Milyonları ilgilendiriyor! 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde kuru mülkiyet sahibinin vefatı durumunda mülkiyetin mirasçılara geçip geçmeyeceğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Nurol Holding'in acı günü! M. Peyami Tavil vefat etti!

Nurol Holding A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Özel Kalem Müdürü Figen Tavil Alsırt'ın babası M. Peyami Tavil, hayatını kaybetti. 

Çimtaş'ın acı günü! Müzeyyen Özkan vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcılarından Nedim Özkan'ın annesi Müzeyyen Özkan vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Amcanın mirası yeğene kalır mı? 

Posta yazarı Tamer Heper, "Amcam 1.5 yıl önce vefat etti, çocukları yoktu, 1.5 sene sonra da eşi vefat etti, bu ev bana kalır mı? Yengemin de vefatı ile ondan bana miras kalır mı? " sorusunu yanıtladı...

Ziraat GYO Genel Müdürü Yakup Demirci vefat etti!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti. Ailesi ve Yesa Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Mahmud Salahaddin Bereket vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Mahmud Salahaddin Bereket vefat etti. Ailesi ve EDPA Tekstil Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Güngör Bingöl vefat etti!

1953 İTÜ İnşaat Yüksek Mühendisi Güngör Bingöl vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat fakültesi arkadaşları taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Hilmi Yüncü vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi 1968 KTÜ mezunu Hilmi Yüncü vefat etti. Merhum Yüncü'nün arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Bayram Baysan Altıner vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi 1968 KTÜ mezunu Bayram Baysan Altıner vefat etti. Merhum Altıner'in ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti!

Müteahhit Yaşar Tavukçuoğlu vefat etti. Tavukçuoğlu ailesi taziye ilanı yayınladı. Merhumun cenazesi Samandıra Merkez Mezarlığı'na defnedilecek.

İnşaat Yüksek Mühendisi İlhan Özer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi İlhan Özer vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Müşfik Erem Vefat Etti Haberi

Müşfik Erem Vefat Etti
Müşfik Erem'in vefatı üzerine TMMOB Mimarlar Odası tarafından verilen ilanda "Ağabeyimizi kaybettik" denilerek şu ifadelere yer verildi:


"Mimarlar Odası'nın kayıt olduğu (1955) yıldan itibaren aktif üyesi, "Toplumcu Mimarlar Fikir Kulübü" üyesi, kurucu kuşaktan görevi teslim alarak Mimarlar Odası'nı toplumcu çizgiye getiren kuşağın önderlerinden, Mimarlar Odası'nın 22. Dönem (22.06-1976-18.02.1977) MYK Üyesi, Mimarlar Odası İstanbul Şubesi'nin 17. ve 18. dönem (16.011973-14.01.1974) 38. Dönem Soruşturma Kurulu Asıl Üyesi, 749 Sicil Numaralı Meslektaşımız Müşfik Erem'i 15.05.2012 tarihinde kaybettik.


81 yılık onurlu yaşamı önünde saygı ile eğiliyoruz. Ailesinin, dostlarının ve mimarlık toplumunun başı sağolsun. Cenazesi 17 Mayıs 2012 Perşembe  (bugün) ikindi namazını (17.09) müteakiben Maltepe Merkez Camii'nden kaldırılarak Kurtköy  Mezarlığı'na...