06 / 07 / 2024

müsiad 82. genel idare kurulu

müsiad 82. genel idare kurulu

Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) bir otelde düzenlenen 82. Genel İdare Kurulu gala yemeğinde, Türkiye ekonomisinin son dönemde önemli mesafeler kaydettiğini belirtti...

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

İş dünyasından bir destek daha! MÜSİAD deprem bölgesinde konteyner kent kuruyor

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD'ın depremden etkilenen vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta 1000 tane konteyner evi bulunan geniş kapsamlı Konteyner Kent kurulacağını açıkladı.

OGM personel alımı 2023! Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Kadro ve şartlar!

OGM personel alımı gündemdeki konulardan biridir. Kamu kuruluşlarındaki iş ilanları ilgi ile takip edilmektedir. Peki Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar!

İş arayanlar dikkat! Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü çok sayıda sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru 27 Ocak 2023!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatında Çalıştırılacak 399 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye Tabi Sözleşmeli Teknik Personel Giriş Sınavı Duyurusunu yayımladı.

MÜSİAD'dan ekonomi açıklaması! Büyümeye devam edeceğiz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Dünya Korona şokuyla sarsılıp yüzde 3 küçülürken, yüzde 1,9 büyüyen, 2021 yılında yüzde 11,4'lük büyüme performansıyla, 2022 yılında da güçlü büyüme eğilimini sürdürmüş ve 3 yılın yıldızı olmuştur. dedi.

Konut fiyatları neden düşmüyor? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan çarpıcı analiz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konut satışları düşmesine rağmen fiyatların neden düşmediği ile ilgili çarpıcı bir analiz yaptı. Peki konut fiyatları neden düşmüyor? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Kurt'un o analizi...

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Orman Genel Müdürlüğü 2022 personel alımı başvuruları başladı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçen haftalarda gerçekleştirilen açıklama kapsamında 5 bin yangın işçisi alınacağı belirtilmişti. Peki, Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı? İşte Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2022 ayrıntıları...

Salih Avcı Trend GYO Genel Müdürü oldu!

Salih Avcı Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Genel Müdürü oldu. İşte Trend GYO'nun konuyla ilgili açıklaması...

MÜSİAD'a inşaatçı başkan: Mahmut Asmalı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) yeni genel başkanı Ak Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı oldu.

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Eyyüp Işıklı, İdealist GYO'nun yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Eyyüp Işıklı, İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni genel müdür yardımcısı oldu...

müsiad 82. genel idare kurulu Haberi

müsiad 82. genel idare kurulu


Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, "2023'te ihracatımızı 500 milyar dolara, milli hasılamızı 2 trilyon dolara çıkarmayı ve kişi başına gelirimizi de 25 bin dolar yaparak inşallah dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı hedefliyoruz" dedi.


Sever, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) bir otelde düzenlenen 82. Genel İdare Kurulu gala yemeğinde, Türkiye ekonomisinin son dönemde önemli mesafeler kaydettiğini belirtti. Türkiye'nin 2010 ve 2011'de bütün dünyanın hayranlıkla izlediği büyüme rakamlarına ulaştığını ifade eden Sever, şunları söyledi:


"2012 yılında belki bir miktar yavaşladık ama 2008'de başlayan finansal krizin bütün dünyayı, bütün Avrupa'yı sarması ve en fazla ihracat yaptığımız Avrupa Birliği pazarında meydana gelen daralma, Kuzey Afrika ülkelerinde yaşanan onca sıkıntı, komşularımızda çıkan istikrarsızlık ortamını dikkate aldığımız zaman bu yüzde 2,2 rakamı dahi bizi...