13 / 05 / 2024

müsiad basın toplantıları

müsiad basın toplantıları

500 Milyar Dolar ihracat hedefindeki en büyük projelerin buluşacağı High - Tech Port by MÜSİAD, İstanbul ve Ankara’da düzenlenen basın toplantıları sonrasında ön talep toplamaya başladı.

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta!

12-15  Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM 2019 öncesinde bir basın toplantısı gerçekleştirilecek. MIPIM 2019 basın toplantısı 14 Şubat'ta yapılacak. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa sunuluyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 14 Ocak'ta yapılacak. 

Sinpaş GYO'nun basın toplantısı iptal edildi!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla 19 Aralık'ta basın toplantısı düzenleyecekti ancak basın toplantısı iptal edildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de!

TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de yapılacak. 

Emlak Konut basın toplantısı 9 Ocak'ta!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, 2017 yılının genel değerlendirmesini yapmak ve 2018 yılı hedeflerini paylaşmak amacıyla basın toplantısı gerçekleştirecek. 

Satya Yayalar basın toplantısı ertelendi!

Satya İnşaat'ın Pendik'te hayata geçirdiği Yayalar projesi 30 Kasım'da basına tanıtılacaktı ancak Satya Yayalar basın toplantısı ertelendi.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

müsiad basın toplantıları Haberi

müsiad basın toplantıları


15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile birlikte 500 Milyar Dolar ihracat hedefindeki en büyük projelerin buluşacağı High-Tech Port by MÜSİAD, İstanbul ve Ankara’da düzenlenen basın toplantıları sonrasında ön talep toplamaya başladı.


Sadece Türk Savunma Sanayi ve hitap ettiği coğrafyadaki pazar büyüklüğü 200 milyar dolar. Bu yıl ilk defa savunma, havacılık, bilişim ve enerji sektörlerindeki yatırımcıların bir araya geleceği High-Tech Port by MÜSİAD Projesine ön talep oluşturan firmalar arasında AVEA, ROKETSAN, SSSM, TÜBİTAK ve Teknopark İstanbul gibi ülkemizin teknoloji ve savunma alanındaki devleri yer alıyor.


 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve Uluslararası İş Forumu bu yıl bir ilki gerçekleştirerek savunma, haberleşme, havacılık, uzay, deniz sistemleri, IT, mühendislik, enerji,...