26 / 07 / 2024

müsiad bursa toplantı

müsiad bursa toplantı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) "Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu" toplantısında ürküten bir gerçek ortaya çıktı. Toplantıda Yapı malzemeleri sektörü, iskele ve iş güvenliği konuları ele alındı..

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da KDV'den muaf 7 gayrimenkul satacak! 

Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan 7 adet depo için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu depolar 1307 metrekare alana sahip.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Sıcaksu'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesine CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca'dan tepki geldi. Karaca kentsel dönüşüm ile Bursa'nın termal kimliğinin kaybolacağını düşünüyor. 

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'nın Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde kentsel dönüşüm için toplantılar yapılmaya başlandı. İnşaat Mühendisleri ve Mimarlar Odası Bursa şubeleri, İMSAD ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Konseyi geçtiğimiz aylarda önemli bir işbirliğine imza attı.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

Esenler Belediyesi kentsel dönüşüm basın toplantısı yarın!

Şimdiye dek Esenler'de 40 bini aşkın konut dönüştü. Esenler Belediye Başkanı Göksu, 17 Ağustos Depremi'nin 20'nci yılında 17 Ağustos ve Esenler’de Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

GYODER Çözüm Platformu ilk toplantısını 16 Nisan'da gerçekleştirecek!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüp bulmak amacıyla GYODER Çözüm Platformu'nu kurdu. Platformun ilk toplantısı 16 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Tekirdağ Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Denizli Büyükşehir’den nazım imar planı toplantısı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

müsiad bursa toplantı Haberi

müsiad bursa toplantı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD'ın "Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu" toplantısında ürküten bir gerçek ortaya çıktı. Yapı malzemeleri sektörü, iskele ve iş güvenliği konularının ele alındığı toplantıda, Türkiye'de imal edilen inşaat iskelelerinin TSE standardında olmadığı açıklandı. 


MÜSİAD Bursa Şubesi Üyesi Murat Fenerci, iş kazasından ölümlerin en çok olduğu sektörün madenlerden soma inşaat sektörü olduğunu belirterek, bunda dış cephe düzenlemede kullanılan iskelelerin rol oynadığını söyledi. 


Fenerci, Türkiye'de inşaatlarda dış cephe düzenlemede kullanılan iskelelerin 2011'den beri denetlendiğini belirterek, "Bu denetlemeler bu yıla kadar görsel olarak yapılıyordu. Bu yıldan itibaren denetlemelerde iskelelerin TSE sertifikası istenmeye başlandı. Ancak, bakanlık ile iskeleciler arasında yapılan çalıştaylarda, TSE'nin EN12810 normuna göre hiçbir iskele üreticisine sertifika vermediği ortaya çıktı. 


TSE yetkilileri, bakanlık yetkilileri ve iskele sektörü temsilcileri TOBB'de yapılan toplantıda,...