19 / 05 / 2024

MÜSİAD Karabük Şubesi Kurucu Kurulu üyeleri

MÜSİAD Karabük Şubesi Kurucu Kurulu üyeleri

Çevrik Köprü tesislerinde işadamları ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi Kurucu Kurulu üyeleri dernek hakkında bilgiler verdi...

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Ankara-İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresi 30 dakika kısalacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Ankara ile İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresinin yaklaşık 30 dakika kısalacağını müjdeledi...

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

Mısır'daki 80 kilise için imar affı ruhsatı verildi!

Mısır'da daha önce kaçak olarak inşa edilen 80 kilise için imar affı getirilerek ruhsat verildi. Mısır hükümeti, konu ile ilgili açıklama yayınladı. 

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

GABORAS ile gayrimenkullerin alım satımları elektronik ortamda yapılacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Şubesi’nin aylık olağan toplantısı Muğla Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete ve MÜSİAD yönetimi kurulu ile üyeler katılım gösterdiler. 

Mısır'daki otel inşaatı projelerine 8 milyar dolarlık yatırım!

Mısır hükümeti, turizm sektörüne daha önce benzeri görülmemiş bir teşvik için hazırlanıyor.  Konaklama sektörünün hareketlenmesini sağlayacak olan 8 milyar dolar değerindeki teşvikle inşaat sektörüne de ivme kazandırılacak. 

Karabük Bulak Köyü'nde 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karabük Merkez'de Bulak Köyü'ndeki arsasını satıyor. Arsa için ihale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Karabük'te Milli Emlak'tan 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük'ün Merkez İlçesi Bulak Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 837 bin TL olarak belirlendi.

Kentsel dönüşüm sürecinde riskli yapı tespiti ve yıkım süreci!

Avukat Fatma Dilşad Yelken, "Kentsel dönüşüm sürecinde riskli yapı tespiti ve yıkım süreci" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm projesinde ilk kuralar çekildi!

Karabük Adatepe Kentsel Dönüşüm Projesinde, 5 sene süren planlama süreci sonrası atılan ilk temellerin ardından hak sahipleri için kura çekimi gerçekleşti. Kura çekimlerinde 65 aileye öncelik verildi.

MÜSİAD Karabük Şubesi Kurucu Kurulu üyeleri Haberi

MÜSİAD Karabük Şubesi Kurucu Kurulu üyeleri


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Karabük Şubesi’nin açılışı hakkında basın mensuplarını bilgilendirmek amacıyla bir toplandı düzenlendi.


Çevrik Köprü tesislerinde işadamları ve basın mensupları ile birlikte kahvaltıda bir araya gelen Karabük MÜSİAD Karabük Şubesi Kurucu Kurulu üyeleri dernek hakkında bilgiler verdi.


Toplantıda MÜSİAD hakkında bilgilendirme yapan Karabük Şubesi Kurucu Başkanı Ahmet Nur şunları kaydetti; “Tam açılımı Müstakil Sanayci ve İşadamları Derneği olan MÜSİAD, 5 Mayıs 1990 tarihinde güçlü ekonomiye sahip, dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan ortak milli ve manevi değerlere sahip bir grup iş adamının kurmuş olduğu bir sivil toplum kuruluşudur. Bugün 7 bin 550’i aşkın üyesi ile Türkiye ve dünyanın 149 farklı noktasında faaliyet göstermekte olup kamu yararına dernek statüsüne sahiptir. MÜSİAD’ın ana misyonu; ulusal ve uluslararası düzeyde...