06 / 05 / 2024

müsiad lojistik

müsiad lojistik

2023 hedeflerine kilitlenen MÜSİAD, 2015 stratejisini belirledi. Gebze ya da Hadımköy'de lojistik köyü kurmayı planladıklarını aktaran MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Taha, "Lojistik meslek yüksekokulu da açacağız" dedi

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tigin Yapı Market İnşaat Mühendislik Lojistik Depolama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alpteki Yılmaz tarafından kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Yıkım Hafriyat Lojistik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Tekin ve Neşe Cendek ortaklığında kuruldu.

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

MÜSİAD, Diyarbakır'da cami açıyor!

MÜSİAD, Diyarbakır Silvan Jandarma Komando Alay Komutanlığı’nda Mehmetçiğin kullanımı için camii hayata geçirdi. Camiinin açılışı 12 Haziran'da gerçekleştirilecek.

MÜSİAD Genel Merkez binası açıldı!

MÜSİAD Genel Merkez Binası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılıymıyla gerçekleşti. MÜSİAD Genel Başkanı, "Güçlenen bir Türkiye’nin maruz kaldığı ekonomi-politik ortam, bizleri yıldırmaz. Aksine daha büyük hamleler ve ilerleme yolunda daha cesur adımlar atmak adına cesaretlendirir ve yüreklendirir" dedi.

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Hasanoğlu MÜSİAD Hessen'de 4 projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlediği gayrimenkul fuarına katılıyor. Şirket fuarda, 4 önemli projesinin tanıtımını yapacak.

müsiad lojistik Haberi

müsiad lojistik

2023'te 1.2 trilyonluk dış ticaret hacmini omuzlayacak olan lojistik sektörü, hedefe kilitlendi. Sektörün gelişimi için yeni projeler geliştiren sektör temsilcileri, 2015 hedeflerini de belirledi. Bu alanda sektörün önemli temsilcilerinden biri olan MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu, 2015'te Gebze ya da Hadımköy bölgesinde lojistik köyü kurmayı hedefliyor. MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu Başkanı Emin Taha, lojistiğin her geçen gün önemi artan ve ticaretin temel taşını oluşturan bir unsur olarak öne çıktığını söyledi. Taha, "Türkiye, 2023 hedefleri doğrultusunda 500 milyar dolarlık bir ihracat rakamını hedefliyor. Taşıma (lojistik) olmadan bu hedeflere ulaşmak neredeyse imkânsız" dedi. MÜSİAD Lojistik Sektör Kurulu'nun 2023 hedeflerine kilitlendiğini belirten Taha, bu alanda her yıl kendilerine bir rota çizdiklerini kaydetti. Taha, "Bu doğrultuda 2015 hedeflerimizi de belirledik. Öncelikli olarak MÜSİAD lojistik...