01 / 05 / 2024

Müsiad Uluslararası Fuarı Konya

Müsiad Uluslararası Fuarı Konya

Fuar için Türkiye'ye gelen 7 binin üzerindeki işadamı ve alım heyetleri sadece İstanbul'la sınırlı kalmadı. 11 kişilik ticaret ve alım heyeti Konya'ya giderek Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliğinde toplantılara katıldı.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitanni Mühendislik Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettinn Aydın tarafından kuruldu.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Bağdat'taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış sonrası Irak’ın başkenti Bağdat’taki Uluslararası Fuar Merkezi hastaneye çevrildi.

Türk müteahhitler uluslararası kuruluşlarda da söz sahibi!

TMB’nin de aralarında bulunduğu ve 15 Avrupa ülkesi müteahhitler birliğinin üyesi olduğu Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği (EIC) ile işbirliğiyle gerçekleştirilen foruma, 15 ülkeden 80’in üzerinde müteahhitlik firması temsilcisi katıldı...

Globex Mühendislik Uluslararası Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globex Mühendislik Uluslararası Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Poorsaeidi Boroojeni tarafından kuruldu.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çoban ve Yüksel Gürdamar ortaklığında kuruldu.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Müsiad Uluslararası Fuarı Konya Haberi

Müsiad Uluslararası Fuarı Konya

Yeni iş bağlatılarının sağlandığı bildirildi 26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezinde gerçekleştirilen 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarına katılmak üzere ülkemize gelen Yabancı işadamı heyetleri MÜSİAD Genel Merkez tarafından iş görüşmeleri yapılması amacıyla şubelere yönlendirildi. Bu kapsamda MÜSİAD Konya Şubesi ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliği ile Tunus'tan fuar için ülkemize gelen 11 kişilik Ticaret ve Alım Heyeti şehrimize gelerek MÜSİAD Konya Şubesinde düzenlenen programda Konyalı işadamları ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. 50'nin üzerinde Konyalı firmanın katılım sağladığı ikili iş görüşmeleri makine, gıda-tarım, inşaat, sağlık, dayanıklı tüketim-mobilya, tekstil-deri sektörlerinde gerçekleştirildi. Heyet Konya temaslarının ardından Karamana geçerek burada da Karamanlı iş adamlarıyla ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Konya ve Karamandaki toplantılara katılan firma yetkilileri, görüşmelerin olumlu geçtiğini ve yeni iş bağlantılarının...