05 / 05 / 2024

müsiad yeni sanayi siteleri

müsiad yeni sanayi siteleri

MÜSİAD tarafından ilk olarak Tekirdağ'dan başlayarak 81 ile Orta Ölçekli Sanayi Siteleri yapılacak. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Hedefimiz, milli gelire yılda doğrudan 200 milyar dolar artı katkı sağlamaktır." dedi...

Deprem bölgesinde yaşayanlara müjde! 4 ilde yeni sanayi alanı kurulacak! Bakan Kacır resmen müjdeyi verdi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, deprem bölgesine yeni sanayi alanları kurulacağını açıkladı. Kacır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla beraber deprem bölgesi kentlerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurac

İstanbul’a 50 hektar büyüklükte yeni sanayi alanı müjdesi!

Türkiye GSYH'sinin yüzde 23,6'lık kısmını üreten fakat uzun zamadır sanayi alanı sorunu yaşayan İstanbul'a 500 bin metrekare büyüklüğünde yeni sanayi alanı inşa ediliyor. 

6 İlde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

6 ilde Yeni Sanayi Dönüşüm Projesi kapsamındaki illere ve Proje'nin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi teslim edildi!

Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde anahtar teslimler gerçekleşti.

Kahramanmaraş Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaatı süren 55 metrelik bulvar ile yeni sanayi ek bölümünde incelemeler yaptı.

Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Aksaray Valisi Aykut Pekmez ve beraberindeki heyet, Hamidiye Mahallesi'nde yapımı devam eden Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Projede sona yaklaşıldığı kaydedildi. 

Konfor Yapı Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Yapı Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Raif Yeni tarafından kuruldu. 

Fatsa'ya 304 dönümlük yeni sanayi alanı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, ''Kurulacak olan yeni sanayi alanı 304 dönüm ve mevcudun 30 katı büyüklüğünde olacak'' diye konuştu. 

Aksaray'da Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Aksaray’da belediye tarihinin en önemli ve en büyük projesi olan 375 milyon lira değerindeki Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor.

Isparta Yeni Sanayi'deki tren garı kaldırılacak mı?

Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, Yeni Sanayi altından geçen demiryolu ve tren garının kaldırılması gerektiğini belirtti.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi Nisan'da yatırımcılara açılacak!

Gölcük'teki kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan yeni sanayi sitesinde yerini alacak olan esnaflar belirlenirken, boş kalan dükkanların ise Nisan ayında yatırımcılara açılması planlanıyor.

Aksaray Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindi!

Aksaray'da hayata geçirilen Yeni Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona gelindi. Projede talep toplama süreci tamamlandı.

Yeni Ubm İnşaat Mimarlık Mühendislik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Ubm İnşaat Mimarlık Mühendislik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim ŞirketiSadi Kızıltaş ve Nevzat Mengübeti tarafından 50 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta kuruldu.

müsiad yeni sanayi siteleri Haberi

müsiad yeni sanayi siteleri

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üretim alanları ile imkânları kısıtlı imalatçıların organize sanayi bölgelerine (OSB) rahat geçiş yapabilmeleri için 81 ilde Orta Ölçekli Sanayi Siteleri kuracak. Siteler il ve ilçelerin üretim potansiyellerine göre 200 ila bin dönümlük araziler üzerinde yapılacak. İmalathaneler ise zeminde 500 metrekare, bin metrekare, bin 500 metrekare ve 2 bin metrekareden oluşacak.

İlk olarak Tekirdağ Ergene Velimeşe OSB Bölgesi’nde hayata geçirilecek projenin temelleri, 9 Kasım Cumartesi günü atılacak.

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Türkiye’nin hedeflenen sanayi üretimine ulaşabilmesi için öncelikle mekânsal düzenlemenin yapılması gerektiğini ifade ederek, “MÜSİAD olarak proje kapsamındaki asıl hedefimiz, Türkiye’ye 10 senede 20 bin yeni orta büyüklükte işletme kazandırmak ve milli gelire yılda doğrudan 200 milyar dolar artı katkı sağlamaktır. Türkiye’nin 2023 vizyonu...