24 / 07 / 2024

musluk trendi

musluk trendi

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale, şık ve yalın tasarımıyla birçok farklı stildeki mekana uyum gösteren armatür serisi Point’i, tüketicilerin beğenisine sunuyor...

2024'ün ilk çeyreğinde konut satışlarındaki düşüş trendi devam ediyor! 

KPMG Türkiye tarafından hazırlanan “İnşaat ve Gayrimenkul Sektörel Bakış Raporu” 2024 yılı 1. çeyrek rakamları açıklandı. Rakamlar, konut satışlarındaki düşüş trendi devam ettiğini ortaya çıkardı. İşte o rakamlar...

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi ve faiz oranlarının artmasıyla ev alamayan vatandaşların yeni trendi eski ve metruk binalardan yana oldu. Bu evlerin fiyatları 600 bin liradan başlıyor. 

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Damlayan musluk tamiri nasıl yapılır? Musluk bataryası tamir edilir mi? 

Muslukta oluşan sızıntı ve tutukluk gibi problemler evde kolayca çözülebilen yaygın musluk arızalarıdır. Eğer musluğunuz kapalıyken sürekli su damlatıyorsa aşağıdaki pratik yöntemlerle bu sorunları kendi başınıza çözebilirsiniz. Peki musluk sorunları evde nasıl çözülür ve hangi yöntemler gerekir?

BİM’de Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü!

BİM’de bugün hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. BİM’de 16 Haziran’da Philips powerbank 259 TL’ye, Paşabahçe kâse 23,50 TL’ye, tasarruflu musluk başlığı 39 TL’ye düştü. İşte 16 Haziran 2023 Cuma BİM fiyat listesi...

Konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu? Seçim, deprem ve yüzde 25 kira sınırı satışları vurdu! 

Fiyatlardaki yıllık yüzde 136 yükselişe ek olarak, piyasada kesilen kredi muslukları ve seçim belirsizliği de konut satışlarının düşmesine neden oldu. Peki konut fiyatlarındaki artış trendi durdu mu?

Altında sert düşüşler bekliyorum diyen İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görmeyen, duymayan kalmasın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''altında yeni düşüşler bekliyorum'' diyerek yeni trendi açıkladı. Görmeyen, duymayan kalmasın!

Son zamanların trendi çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 5 Aralık 2022 fiyat listesi

Son zamanlarda hemen hemen her kadının kolunda sıkça görmeye alıştığımız çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merak ediliyor. Peki son zamanların trendi çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 5 Aralık 2022 fiyat listesi.

Bu yazın trendi karavan tatili! Günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle pek çok kişi, ucuz yollu tatilin yolunu araştırmaya başladı! Bu yazın trendi karavan tatili oldu! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Yatay mimari geleceğin trendi olacak!

Son yıllarda meydana gelen şiddetli depremler ve koronavirüs salgını yapay mimariye olan talebi arttı. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yatay mimarinin geleceğin trendi olacağını belirtti. 

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Gram altın rekor tazeledi!

Piyasalardaki bol likidite ve güven liman arayışının desteklediği altın fiyatlarında yükseliş trendi sürüyor. Spot altının onsu 1.824 dolarla 9 senenin zirvesinde seyrederken; gram altın bugün 403 lirayla rekor tazeledi.

musluk trendi Haberi

musluk trendi

Yumuşak hatlarıyla banyo ve mutfakların estetiğini tamamlayan Point, dayanıklılığı ve kalitesiyle tüketicilere uzun süreli kullanım vaat ediyor. Point serisi, her ihtiyaca cevap verebilecek ürün gamı ile banyo ve mutfaklarda en çok aranan armatürler arasında yer alıyor. 


Banyo ve mutfaklarda tasarruf dönemi 


Lavabo ve eviye bataryalarında 7 litre su akışı ile standart armatürlere göre %40 su tasarrufu sağlayan Point serisi, akış düzenleyici ile suyu hava ile karıştırarak dolgun bir akış veriyor. Seride kullanılan 40 mm’lik seramik  kartuşu sayesinde yıllarca dayanıklılığından bir şey kaybetmeyen Point ürün gamında yer alan “Lavabo Bataryası”, “Yüksek Lavabo Bataryası”, “Banyo Bataryası”, “Duş Bataryası”, “Ankastre Banyo Bataryası”, “Ankastre Duş Bataryası”, “Point Döner Borulu Eviye Bataryası”, “Point Döner Gövdeli Eviye Bataryası”, “Point Pull-Out Eviye Bataryası” 

çeşitlerinin tamamı krom renkli sunuluyor. 


Tüm Kale...