28 / 04 / 2024

Son zamanların trendi çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 5 Aralık 2022 fiyat listesi

Son zamanların trendi çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 5 Aralık 2022 fiyat listesi

Son zamanlarda hemen hemen her kadının kolunda sıkça görmeye alıştığımız çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merak ediliyor. Peki son zamanların trendi çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 5 Aralık 2022 fiyat listesi.



Çeyrek altın, hem yatırım için hem de takı için  en çok tercih edilen altın çetileri arasında yer alıyor. Son zamanlarda kadınların gözdesi haline gelen çeyrekli altın bileklikler büyük beğeni topluyor.

Zarif ve şık bir gürünüm veren çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları da kendisi kadar merak edilip araştırılıyor. Çeyrekli altın bileklikleri hem günlük hayatta hem de davetlerde severek ve beğenerek takabileceksiniz.

 Peki trendi çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Çeyrekli altın bileklik fiyatı kaç lira? Çeyrekli altın bileklik fiyatı akç TL? Elizi 5 Aralık 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön