30 / 04 / 2024

Altın kolye, küpe, yüzük! Aradığınız yeni yıl hediyesi Elizi'de! Hemen bakın! Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Altın kolye, küpe, yüzük! Aradığınız yeni yıl hediyesi Elizi'de! Hemen bakın! Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Elizi, yeni yıla özel altın kolye, küpe, bileklik ve kolyelerin fiyat listesini açıkladı. Yeni yıl hediyesi için aradığınız tüm altın takılar burada! İşte Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi.



Yeni yıla sayılı günler kala milyonlarca kişi yeni yıl hediyesi arayışına girmeye başladı. Sevdiklerine anlamlı ve özel hediye almak isteyenler, altın ve pırlanta markalarının fiyatlarını araştırmaya başladı.

 Altın kolye, küpe, yüzük! Aradığınız yeni yıl hediyesi Elizi de! Hemen bakın! Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Altın kolye,küpe, yüzük aradığını tüm altın takılar özel fiyatlarla elizi de satılıyor. Sade şık bir kolyeden, görkemli taşlı bir trabzon hasır setine kadar aradığınız tüm altın hediye çeşitleri Elizi'de satışa sunuldu. 

Peki altın kolye, küpei bileklik yüzük fiyatları ne kadar? İşte Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön