28 / 04 / 2024

İTÜ otoparklarına yüzde 300 zam! Büyük tepki topladı! İTÜ'de otopark ücretleri ne kadar? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi!

İTÜ otoparklarına yüzde 300 zam! Büyük tepki topladı! İTÜ'de otopark ücretleri ne kadar? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maçka Kampüsü’nde aylık 750 lira olan otopark ücreti 2 bin 500 liraya yükseltildi. Peki, İTÜ'de otopark ücretleri ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...



İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maçka Kampüsü’nde aylık 750 lira olan otopark ücreti 2 bin 500 liraya yükseltildi. Otoparkı düzenli kullananlar, yüzde 333 oranında artışın enflasyonun çok üzerinde olduğuna vurgu yaparak tepki gösterdi.

İTÜ otoparklarına yüzde 300 zam! Büyük tepki topladı! İTÜ de otopark ücretleri ne kadar? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Milliyet Gaztesi'nde yer alan habere göre; Konuyla alakalı görüş alınan İTÜ yetkilileri ise ücretlerin makul olduğunu savundu. İstanbul TeknİK Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada “Elde edilen gelirle İTÜ öğrencilerine burs kaynağı sağlanmakta. Artış, çevre otoparklarda oluşan fiyat artışları ve piyasa koşulları göz önünde bulundurularak belirlenmekte. Öte yandan, çevredeki artışlara kıyasla İTÜ otoparklarındaki fiyat düzenlemeleri, daha düşük ve makul düzeylerde tutulmaya gayret edilmektedir” ifadelerine yer verildi.

Peki, İTÜ'de otopark ücretleri ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön