03 / 05 / 2024

Muşta yol çalışmaları

Muşta yol çalışmaları

Muş Belediyesi, devlet hastanesi çevresinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Muş Devlet Hastanesi çevresinde devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Muş'ta doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmasına devam ediyor.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Malatya Yeşilyurt'ta altyapı çalışmaları yapılıyor!

Malatya Yeşilyurt'taki Çarmuzu Mahallesi'nde yol açma, genişletme, alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat bölgede incelemelerde bulundu.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Hatay Arsuz'daki yol çalışmaları tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Kahramanmaraş Arasa Otopark'ta temel çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Arasa Çok Katlı Otopark’ta inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Antalya Döşemealtı'nda altyapı çalışmaları yapılıyor!

DÖŞEMEALTI Belediyesi'nin ilçe genelinde başlattığı kaldırım, kilit taşı döşeme ve yeni yol çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Muşta yol çalışmaları Haberi

Muşta yol çalışmaları

Muş Belediyesi, devlet hastanesi çevresinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Muş Devlet Hastanesi çevresinde devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Hastanenin yeni binasına taşınmasının ardından yol ve kaldırım çalışmalarının başladığını belirten Asya, "İklim şartlarından dolayı çalışma sezonumuz kısıtlı olduğu için geçen yıl bu bölgedeki çalışmaları tamamlayamadık. Ancak buna rağmen vatandaşlarımızın mağdur olmaması için gerekli tedbirleri aldık. Bu yıl da hastane bölgesindeki yolları tamamlamak için yoğun bir tempoyla çalıştık. Kötü hava koşullarına rağmen asfalt çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamladık" ifadelerini kullandı. Hastane acil servisine giden yolun dar olmasından dolayı vatandaşların ciddi sıkıntılar yaşadığını anlatan Asya, mevcut yolun dar olmasına rağmen çözüm üretmek adına gerekli görüşmeleri yaptıklarını bildirdi. Asya, "Kar yağmadan yol çalışmalarını tamamlayacağız. Allah hizmet yolunda...