29 / 04 / 2024

Muşta yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürüyor

Muşta yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürüyor

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergahındaki yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kentsel dönüşüm çalışmalarını süratle tamamlayacağız!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını süratle tamamlayacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirler başta olmak üzere toplu taşıma öncelikli olarak ulaşım sorunu çözülmemiş yer bırakmayacaklarını belirtti.

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Dalaman ve Datça'daki yol çalışmaları tamamlanamıyor!

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Gültekin Akça, Dalaman ve Datça'da yapılan altyapı çalışmalarının uzun sürmesine tepki gösterdi.

Hatay Arsuz'daki yol çalışmaları tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Bafra'da beton yol çalışmaları başladı!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve beraberindeki heyet Bafra Belediyesi tarafında başlatılan beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Başbakan Yıldırım Sur'da rehabilitasyon çalışmalarını başlattı!

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde incelemede bulunduğu bir binanın duvarına harç koyup, taş döşeyerek rehabilitasyon çalışmalarını başlattı. Yıldırım, Sur'da yapılacak çalışmalarla ilgili Bakan Özhaseki'den bilgi aldı.

Ankara-Balıkesir arasındaki yol çalışmalarının neden olduğu sorunlar TBMM'de!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Ankara-Balıkesir arasında yol çalışmaları nedeniyle iptal edilen tren seferlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muşta yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürüyor Haberi

Muşta yol çalışmalarını yoğun bir şekilde sürüyor

Kış mevsimi öncesi çalışmalarını hızlandıran Muş Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için öncelikli çalışmaları tamamlamaya devam ediyor. Dere Mahallesi Taşo Mezarlığı güzergâhında yol genişletme ve kanalizasyon çalışması yapan ekipler, kötü hava koşullarına rağmen çalışmayı tamamlama aşamasına getirdiler. Taşo mezarlığı güzergahındaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, ekiplerden bilgi aldı. Kış mevsimi öncesi çalışmaları hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Asya, “İklim şartlarından dolayı kentteki çalışmalarımızı zamanla yarışarak sürdürüyoruz. Hemen hemen bütün mahallelerde ekiplerimiz çalışıyor. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için öncelikli çalışmaları tamamlamak için gayret sarf ediyoruz. Taşo yolunda başlatmış olduğumuz çalışmaların da sonuna geldik. Allah’ın izniyle önümüzdeki günlerde bu yoldaki çalışmalarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.


İlin en eski yollarından biri olan Taşo yolundaki sıkıntıları gidermek için halkımıza söz verdiklerini ifade eden başkan Asya,...