09 / 05 / 2024

Mustafa Ağır

Mustafa Ağır

Selçuklu Kentsel Tasarım ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hakkı Keleş, Mustafa Ağır, Yüksel Pulat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Elektriğe yüzde 16 indirim gelmişti! Dikkat çeken çağrı: "Doğal gaz fiyatında da..."

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'ın sanayi elektriğine yüzde 16 indirim yapıldığını açıklamasının ardından İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avgadiç'ten önemli bir çağrı geldi. İşte detaylar...

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'den siyasi partilere kira çağrısı!

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında siyasi partilere kira çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

İnşaat sektöründen fiyatlarda indirim çağrısı!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaat malzemelerinde indirim yapılması çağrısında bulundu. Andıç, inşaat sektörünün, 250’e yakın alt sektörün lokomotifi olduğuna vurgu yaptı.

Müteahhitlerden inşaat malzemesi üreticilerine fiyat çağrısı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, dövizde meydana gelen düşüşün inşaat ürünlerine yansıması konusunda üreticilere çağrıda bulundu.

Yüksek kira sebebiyle yurt bulamayan öğrencilere çağrı!

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yüksek kira nedeniyle ev bulamayan öğrencilere çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mustafa Varank'tan inşaat firmalarına yerli malı kullanın çağrısı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat firmaları, kamu idareleri ve yerel yönetimlere yerli malı kullanmaları çağrısı yaptı.

Mustafa Çağlayan: Yozgat’ta evler çok pahalı!

Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, inşaat sektöründe gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Çağlayan, Yozgat'ta ev fiyatlarının cep yaktığını söyledi.

Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısı!

Türkiye-Çekya İş Forumu'nda önemli açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türk müteahhtilere 'Çekya'ya yatırım yapın' çağrısında bulundu.

Ağrı ve Tunceli'ye doğalgaz müjdesi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Ağrı ve Tunceli için yeniden doğalgaz dağıtım lisansı ihalesine çıkılacağını bildirdi.

Türk Telekom-Assistt Amasya Çağrı Merkezi açıldı!

Türk Telekom iştiraki Assist Amasya Çağrı Merkezi'ni hizmete açtı...

Mustafa Ağır Haberi

Mustafa Ağır

Selçuklu Kentsel Tasarım ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hakkı Keleş, Mustafa Ağır, Yüksel Pulat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. Selçuklu Kentsel Tasarım ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Amaçla ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak ihalelere girmek her türlü inşaatın plan proje tanzimi ve müşavirlik müteahhitlik ve taşeronluk hizmetleri vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Selçuklu Kentsel Tasarım ve Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Eyüp, İslambey Mahallesi, İslambey Caddesi,...