02 / 05 / 2024

Mustafa Akçay kim

Mustafa Akçay kim

Denizli Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay kimdir? Mustafa Akçay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Akçay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Akçay..

Aile Bakanlığından SED yardımı alan hemen baksın! SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmeleri amacıyla sosyal destek ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesi kaç lira oldu Nisan 2023? Bu ay kim kaç TL alacak? 

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Mustafa Cengiz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Florya teşekkürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kentin geleceğine yönelik en önemli yatırım olan Akçay Barajı projesinde geri sayımın başladığını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, her yönüyle ilklerin projesi olacak Akçay Barajı’nın hem Sakarya’ya hem de Türkiye’ye büyük katkılar sağlayacağını ifade etti.

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçay Yapı İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akçay tarafından kuruldu. 

Sakarya Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sapanca Gölü’ne alternatif içmesuyu kaynağı olarak inşa edilen Akçay Barajı’nın inşaatı tamamlanıyor.

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

Akçay Barajı'nda sona doğru!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından Sapanca Gölü'ne alternatif içme suyu kaynağı olarak Pamukova’nın Eskiyayla bölgesinde inşa edilen Akçay Barajı, yıl sonunda su tutmaya başlayacak.

Arda Turan, Akçay Venüs Villaları'ndan 650 bin TL'ye yazlık aldı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, Akçay Venüs Villaları’ndan kendisine 650 bin TL değerinde yazlık satın aldı...

Sakarya Akçay Barajı yıl sonunda tamam!

SASKİ şube müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda hayata geçirilen projelerle ilgili de değerlendirmeler yapan Dr. Rüstem Keleş, Akçay Barajı’nı yılsonunda bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Mustafa Akçay kim Haberi

Mustafa Akçay kim

Mustafa Akçay kimdir?

Denizli Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay kimdir? Mustafa Akçay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Akçay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? 


29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde; Adalet ve kalkınma Partisinden Beyağaç Belediye Başkanı seçilen ve halen görevine devam etmekte olan Mustafa AKÇAY, 15/04/1968 tarihinde Beyağaç İlçesinde doğdu.

İlk, Orta ve Lise öğrenimini Beyağaç’ da tamamladı. Gazi Üniversitesi Kırşehir Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümünü, Anadolu Üniversitesi Eskişehir Eğitim Fakültesini ve Anadolu Üniversitesi Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. 

Altı yıl Kamu ve Özel Sektör Kuruluşlarının değişik kademelerinde çalıştı. 1993 yılında Serbest Muhasebeci olarak Beyağaç’ da kendi işyerini kurdu. 

1995 Yılında 241. Kısa Dönem Askerlik görevini yaptı.  2007 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir oldu. 

Mustafa AKÇAY Evli ve...