04 / 05 / 2024

Mustafa Akıncı

Mustafa Akıncı

Türkiye Müteahhitler Birliği ile Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Ada’da özellikle çözüm sonrası ortaya çıkacak ekonomik potansiyelin değerlendirilmesi amacıyla mutabakat zaptı imzaladı...

Mustafa Akıncı kimdir?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 4. Cumhurbaşkanı seçilen Mustafa Akıncı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi mezun oldu. İşte KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın özgeçmişi...

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Güngören Akıncılar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Güngören ilçesi, Akıncılar Mahallesi, 11751 ve 11753 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

TOKİ Sivas Akıncılar 276 konut ihalesi 8 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinde yer alan 276 adet konutun ihalesini 8 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Sivas Akıncılar 264 konut ihalesi 8 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sivas Akıncılar projesinin ihalesini 8 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Akıncı 2023 İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı 2023 İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kadir Erdemir ve Raycha Bozhınov Asenov ortalığında kuruldu. 

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyza Akıncı Mimarlık Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Kaplan tarafından kuruldu.

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020!

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kura sonucu 2 Temmuz 2020...

TOKİ Sivas Akıncılar 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Sivas Akıncılar 2. Etap projesinde yer alan 260 adet konutun kura çekimi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncıoğulları İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer İlker Akıncı tarafından kuruldu. 

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Mistral GYO 2019 için avukat Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaştı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında çalışmak üzere Avukatlar Gür Gürsoy ve Onur Akıncıoğlu ile anlaşmaya vardı...

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çakırlı Grup Makina İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Demir ve Mustafa Çakır ortaklığında kuruldu. 

Mustafa Akıncı Haberi

Mustafa Akıncı


TMB Başkanı Mithat Yenigün, Kıbrıs tarafından gelen işbirliği teklifini değerlendirdiklerini belirterek, “Üyelerimiz bugüne kadar 104 ülkede 322 milyar dolarlık iş yaptı. Bize hem coğrafi hem manevi olarak en yakın ülkeyle işbirliği yapmamız zaten geç kalmış bir durumdu. Kıbrıs’ta yapılacak 100 milyar Euro’luk iş var. Birikimimizi kardeş Kıbrıs’a yansıtmaktan büyük mutluluk duyacağız” dedi.


Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) ile Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB)  arasında yaklaşık bir yıldır devam eden görüşmeler iş birliği yapma kararıyla sonuçlandı. Görüşmeler ilk olarak KTİMB Başkanı Cafer Gürcafer ve heyetinin Ankara’da TMB’yi ziyaretiyle başladı. Kıbrıs sorununun siyasi çözümü için yıllardır sürdürülen görüşmelerde yeni bir döneme girildiği ve olumlu sonuçlanması beklendiğini vurgulayan Gürcafer, bu süreç sonucunda, Kıbrıs inşaat sektöründe önemli gelişmeler beklendiğini vurguladı. Bu çerçevede ortaya çıkacak...