02 / 05 / 2024

Mustafa Aktüre

Mustafa Aktüre

Hab Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Eğitim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Aktüre, Adem Durak ve Bülent Çelik ortaklığıyla 45 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

ŞOK 13 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta yarın seçili birçok ürün raflardaki yerini aldı!

ŞOK 13 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. Buna göre yarın ŞOK markette indirimli ürünler yerini aldı. 

BİM'de yarın seçili ürünlerde indirim yapılacak! BİM market 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!

BİM 8 Mart 2024 cuma aktüel ürünler kataloğun internet sayfası üzerinden paylaştı. Buan göre yarın BİM'de birçok seçili üründe indirim yapılacak. Temizlik ürünlerinden, kişisel bakıma, cep telefonundan, televizyona kadar fırsat ürünleri raflardaki yerini aldı.

BİM 16 Şubat Aktüel Kataloğu yayımlandı! Bu cuma BİM'de beyaz eşyadan, seçili elektronik ürünlerde indirim fırsatı!

BİM 16 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Buna göre, bu cuma BİM'de seçili birçok üründe indirim sunulacak. Gıda, giyim, oyuncak ve elektronik eşyalarda indirim fırsatı sunan BİM'de neler var?

BİM'den 2 Şubat 2024 aktüel kataloğu! 2 Şubat'ta BİM'de Fakir dik süpürge 999 TL, Kaşmir halı 799 TL...

BİM  2 Şubat 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün cuma günü müşterileri ile buluşacak. 2 Şubat 2024 BİM kataloğunda yer alan seçili elektronik ürünler, atıştırmalıklar ve temel gıda ürünleri bulunuyor.

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu! BİM'den seçili ürünler ile temel gıda, elektronik ürünlerde cazip fırsatlar...

BİM 30 Ocak 2024 aktüel kataloğu marketin internet sayfasında paylaşıldı. Buna göre, farklı kategorilerde onlarca ürün salı günü müşterileri ile buluşacak. 30 Ocak 2024 BİM kataloğunda yer alan sütlü ve bitter çikolatalı atıştırmalıklar ile temel gıda ürünleri bulunuyor.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

BİM'de Peros çamaşır deterjanı 99,50 TL'ye, süzme bal 39 TL'ye, reçel 39 TL'ye düştü!

BİM'in 7 Kasım 2023 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda BİM'de Peros çamaşır deterjanı 99,50 TL'ye, süzme bal 39 TL'ye, reçel 39 TL'ye satılacak. 

BİM'de tam yağlı tost peyniri 169 TL'ye, tam yağlı beyaz peynir 34 TL'ye, reçel çeşitleri 19 TL'ye düştü!

BİM 30 Mayıs aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de tam yağlı tost peyniri 169 TL'ye, tam yağlı beyaz peynir 34 TL'ye, reçel çeşitleri 19 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler...

Bakan Varank’tan özel sektöre müjde! Destek 10 milyar TL’yi geçecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, özel sektöre yönelik asgari ücret desteğinin 2023 yılında arttırılacağını duyurdu.  Özel sektöre asgari ücret desteği 2023’te ne kadar artaracak? İşte ayrıntılar…

Tatilde ihtiyacınız olan her şey 4 Ağustos A101 kataloğunda! İşte 4 Ağustos A101 aktüel ürün kataloğu!

A101 yeni aktüel ürün kataloğunda tatilcilere göre ürünler yer alıyor. İşte 4 Ağustos Perşembe A101 ürün kataloğu!

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Hakan Özelmacıklı: Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatılmalı!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Binalarımızın yüzde 5’inde enerji kimlik belgesi var. Eğer süre uzatması olmaz ise gayrimenkul piyasası kilitlenir, alım-satım ve kiralama işlemleri yapılamaz'' şeklinde konuştu.

Aktüre İnşaat Büyükçekmece Emlak şubesi açıldı!

Aktüre Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Emlak Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mustafa Aktüre Haberi

Mustafa Aktüre

Hab Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Eğitim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Aktüre, Adem Durak ve Bülent Çelik ortaklığıyla 45 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.


Hab Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Eğitim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU :  MADDE 3 : KENTSEL DÖNÜŞÜM a) İşlevini kaybetmiş, taşınması öngörülen sanayi alanları, limanlar, ulaşım alanları,meskun alanlar,gece kondu alanları, sağlık ve eğitim alanları gibi kentsel dönüşüm alanlarındayenileme, canlandırma, rehabilitasyon gibi proje ve uygulamaların yapılması, her tür turizm alanları için, otel, motel, kamping, pansiyon, restaurant, kafeher türlü işyerleri ,ç,n  depo,  fabrika, tarım tesisleri ve her türlü sınai tesislerin inşaatları,  ticaret, barınma,toplu konut, sosyal konut, lojman alanlarının kurulması. b) Proje ve inşaat işleriniüstlenmediği yatırım alanlarında Proje...