08 / 05 / 2024

Mustafa Ardıç İnşaat

Mustafa Ardıç İnşaat

İnşaat sektöründeki yenilikleri çağdaş ve yaşanabilir konut alanlarına yansıtan Mustafa Ardıç İnşaat, Adana'nın yeni cazibe ve yatırım merkezi olan Sarıçam ilçesinde iyi bir çıkış noktası yakaladı.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi! İşte Güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için demir en önemli malzemelerden biri.  İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından bugün tekrar indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyat listesi... 

Zugruf Al Ard İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zugruf Al Ard İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Alhadeethı tarafından kuruldu.

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Akay Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Mustafa Akay tarafından kuruldu.

Demir fiyatları bugün kaç lira oldu? Son dakika inşaat demir fiyatları....

İnşaat demiri fiyatlarına gelen 300 lira zam, sektörün gündemine bomba gibi düştü. Zamların ardından dün konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan inşaat sektörünün üstündeki finansman yükünü azaltacaklarını söyleyerek demir çelik ürünlerine de değindi...

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hn Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara34 Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Karalık tarafından kuruldu.

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karzaoğlu tarafından kuruldu.

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ardıçlar Geri Dönüşüm Metal Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  500  bin TL sermaye bedeli  ile Berkay Atik tarafından kuruldu.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Ard Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ard Grup Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sural tarafından kuruldu.

Mustafa Ardıç İnşaat Haberi

Mustafa Ardıç İnşaat

Yaşam alanlarımızın vazgeçilmez unsuru olan yapı sektörü her geçen gün biraz daha gelişerek kendi alanında devrim yaratmaya devam ediyor. İnşaat sektöründeki yenilikleri çağdaş ve yaşanabilir konut alanlarına yansıtan Mustafa Ardıç İnşaat'ta Adana'nın yeni cazibe ve yatırım merkezi olan Sarıçam ilçesinde iyi bir çıkış noktası yakalayan, Mustafa Ardıç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ardıç ve ortağı Murat Onaran, Sarıçam'daki yaptıkları rezidans vatandaşlı konutlarda, çevreci yaklaşımlara büyük önem verdiklerini belirterek,"Yaşam alanlarımızın vazgeçilmezi olan konutlarımızın temel noktasından, ince isçiliğine kadar olan süreç bizim için çok önemli. Mustafa Ardıç İnşaat olarak yapı trendindeki malzemelerin mümkün olduğu kadar doğal olmasını ve çevreyle bütünlük taşımasını istiyoruz. Bunun için de hiçbir masraftan kaçınmıyoruz. Sarıçam da inşa ettiğimiz konutlar da kaliteden ve çevre fonksiyonlarından taviz vermedik. 




Adana İlk...