03 / 05 / 2024

mustafa ataşın üsküdardaki evi

mustafa ataşın üsküdardaki evi

İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” cümlesine tepki gösterdi. Ataş; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Emina Jahović, Mustafa Sandal’ın evine ve ofisine haciz yolladı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Emina Jahović'in Mustafa Sandal’ın evi ve ofisine haciz yolladığını yazdı... İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Ekur İnşaat'ın acı günü! Mustafa Aykın vefat etti!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Genel Müdürü Erhan Cansu'nun kayınpederi Mustafa Aykın vefat etti.

Mustafa Aydın: 3 ay sonra kiralarda yüzde 50 indirim bekliyoruz!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Özellikle, AVM’lerde faaliyetlerini sürdüren işletmelerimiz için bu aylarda kira alınmamasını, sonraki 3 ayda yüzde 50 indirim bekliyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yıkın’ dediği evin sahibi konuştu!

İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” cümlesine tepki gösterdi. Ataş; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi...

Tavuk Dünyası 200'üncü restoranını Üsküdar'da açtı!

Tavuk Dünyası, 2019 hedefleri dahilinde yeni şube yatırımlarına hızla devam ediyor. Firma Türkiye’de bulunan 200. restoranının kapılarını İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden olan Üsküdar’da açtı.

Ata Bir Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bir Enerji Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Asghar Fadei Chatroudi, Bagher Mohammadipour ve Turan Özcan ortaklığında kuruldu.

Mehmet Özhaseki yarın Üsküdar'da imar barışını anlatacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın Üsküdar'da imar barışı süresince gelinen son durumu detaylı şekilde anlatacak.

Mustafa Aydın Kayı Okulları ile eğitim sektörüne girdi!

Mustafa Onur Aydın, Matematik Öğretmeni kardeşi Merve Aydın ile eğitime 5 yılda 100 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Üsküdar İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilen Üsküdar İmam Hatip Ortaokulunun açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ, Üsküdar Kaymakamı Mustafa GÜLER, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ATAŞ katıldı.

Adil Öksüz'ün Üsküdar'daki evi metruk halde!

Clinton’ın kampanyasına 5 bin dolar bağış yapan FETÖ’nün “Hava Kuvvetleri imamı” Adil Öksüz’ün, şirket kuruluşu için verdiği Üsküdar’daki adresteki ev hayalet evden farksız çıktı. 14 dairenin bulunduğu 7 katlı bina, adeta terkedilmiş durumda.

mustafa ataşın üsküdardaki evi Haberi

mustafa ataşın üsküdardaki evi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önceki gün vekillerle yaptığı kahvaltıda Üsküdar kenstel dönüşüm bölgesinde evi bulunan İstanbul milletvekili Mustafa Ataş'a evinin durumunu sorarak “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” dedi. Bunu üzerine Mustafa Ateş'ten Erdoğan'a cevap olarak; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi.

Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre;  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın önceki gün AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen milletvekilleriyle kahvaltıda, İstanbul milletvekili Ataş’a Üsküdar’daki evinin durumunu sorarak, “Gelir ben yıkarım Mustafa” şeklinde konuşmuştu.

Elde edinilen bilgiye göre, 17 Ağustos 1999 yılında yaşanan İstanbul depreminin ardından riskli bölge olarak ilan edilen alanda yer alan Ataş’ın evinin çevresindeki binalar, geçtiğimiz aylarda bölgenin kentsel dönüşüme girmesiyle yıkıldı. Ataş, Üsküdar’daki evinin 1999 İstanbul depreminin ardından inşa edildiğini ve yıkılmasını gerektirecek bir durum olmadığını...