16 / 05 / 2024

Mustafa Batuhan Beşli

Mustafa Batuhan Beşli

İsttasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hakkı Demirel, Mustafa Batuhan Beşli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse ve Ata beşli altın fiyatları kaç TL? 4 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2086 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 4 Aralık 2023 altın fiyatları. 

Konya'da 12 ve 16 taksitle beş arsa satılacak! İmarlı arsaları sakın kaçırmayın!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 12 ve 14 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

18 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL?

18 Mart Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1986 dolara kadar yükseldi. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Ata beşli ve gremse altın kaç TL? 18 Mart altın fiyatları ne kadar?

Kumluca Belediyesi Antalya'da beş arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

O ilde tam 10 taksitle beş arsa satılacak! İmarlı arsa almak isteyenler bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 7 Şubat'ta yapılacak.

Resmi açıklama geldi! Tesla Türkiye pazarına giriyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın Türkiye pazarına girmek istediğini belirterek bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye o ilçede beş arsa satacak!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Reşat Lira’dan sonra Reşat Beşli de geliyor! Piyasada olacağı tarih açıklandı

İstanbul Kuyumcular Odası, Reşat Beşli’nin, Darphane tarafından 7 Aralık Çarşamba gününden itibaren piyasaya sürüleceğini açıkladı.

Beşiktaş Rumelihisarı'ndaki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumelihisarı (Akat) Mahallesi 24.07.2013 Tarihli ve 28717 Sayılı Resmi Gazetede Yayımlanarak İlan Edilen Riskli Alana İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beştepe Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Batuhan Yaman tarafından kuruldu.

Mustafa Batuhan Beşli Haberi

Mustafa Batuhan Beşli
İsttasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hakkı Demirel, Mustafa Batuhan Beşli tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


İsttasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü...