08 / 05 / 2024

Mustafa Baygandan emlak sektörü yorumu

Mustafa Baygandan emlak sektörü yorumu

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını ‘Emlak sektörüne güven hiç bitmez” şeklinde yorumladı.

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Deniz Aca ve Mustafa Şimşek ortaklığında kuruldu.

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mustafa Çukurlu, Şükran Çiçek ve Yusuf Yaşar ortaklığında kuruldu.

Sahte emlak ilanları engellenecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikle tüketici mağduriyetlerine yol açabilen sahte ilanların engellenmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Radaravrupa Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kazançı ve Mustafa Kazançi ortaklığında kuruldu.

Ssg İnvest Emlak Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Ssg İnvest Emlak Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Saqıb Mustafa tarafından kuruldu.

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hans Müller Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mustafa Kemal Şahin tarafından kuruldu.

Gsm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Gsm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Göksu Kaya, Mustafa Erbakan Onat ve Sedat Ay ortaklığında kuruldu.

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mustafa Alı Ettır tarafından kuruldu.

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Emlak Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Halil Bakırcı, M. Mustafa Bakırcı ve Murat Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Gamba Group Danışmanlık Emlak Limited Şirketi Fatih'te Mustafa Alı A. Mohamed ve Qaasım Alı Mohamed ortaklığında kuruldu.

Mustafa Baygandan emlak sektörü yorumu Haberi

Mustafa Baygandan emlak sektörü yorumu

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını ‘Emlak sektörüne güven hiç bitmez” şeklinde yorumladı.  Baygan “Kimse ağzına balon kelimesini almasın, tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam” dedi.


Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) açıkladığı sektörel güven endekslerine bakıldığında inşaat sektörü güven endeksinin yüzde 1.6 artarak, haziran ayında 84.73 değerine yükseldiğine dikkat çeken Era Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaat sektörü güven endeksindeki bu artışı ‘tüketicinin emlak sektörüne güveninin göstergesi’ şeklinde değerlendirdi. Avrupa’daki fiyatlarla Türk piyasasını da karşılaştıran Baygan “Bütün bu gelişmeler, Türk insanının inşaat sektörüne olan güveninin hiçbir zaman azalmadığını gösteriyor. Avrupa ile bizim m2 satış fiyatlarını ortalama dahi olsa mukayese ettiğimizde, bizde 550 euro m2 olan fiyatın Avrupa da 5.500 euro m2 olması bizde daha...