01 / 05 / 2024

Mustafa Beyaz beyazlar inşaat

Mustafa Beyaz beyazlar inşaat

Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Müteahhit Mustafa Beyaz kimdir? Mustafa Beyaz, Beyazlar İnşaat'ı ne zaman kurdu? Mustafa Beyaz, sektöre ne zaman ve nasıl atıldı? İşte yanıtı....

Beyazlar Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Group Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beyaz tarafından kuruldu.

Beyazlar Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Umut Gençer Beyaz ve Uygar Beyaz ortaklığında kuruldu.

Beyazlar Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Şehircilik İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Beyaz tarafından kuruldu.

Türkiye beyaz eşya sektörü ihracatta Avrupa şampiyonu oldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada Türkiye'nin beyaz eşya sektörünün geçen sene ihraç ettiği 26 milyon ürünle Avrupa'da birinci olduğunu belirtti.

Beyazlar Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Proje Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Beyaz tarafından kuruldu.

Atatürk'ün Büyükada'daki Beyaz Köşk'ü satışı çıkarıldı!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Büyükada'daki Beyaz Köşkü satışa çıkarıldı. En özel yapılardan biri olan 4 katlı köşk için 16 milyon lira isteniyor.

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Seramik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Günbelek, Kazım Genç ve Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu.

Beyazlar İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Beyazlar İç Mimarlık Anonim Şirketi Tolga Beyaz ve Osman Murat Özdemir ortaklığından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in açıkladığı 2017 projelerinin temelleri arka arkaya atılıyor. 7 Mart’ta yapılan Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin ardından Beyazşehir Mahallesi’nde de sosyal yaşam merkezinin temeli atıldı.

Mustafa Orçan: Türk kültürüne uygun konutlar yapılmalı!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Orçan, "Türk kültürüne uygun konut" politikası uygulanması gerektiğini belirterek, "İnsan ve kültür odaklı sosyal mekanlar yapmalı, kültürümüze uygun konutlar inşa etmeliyiz." dedi.

Önder Beyaz Eşya Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Önder Beyaz Eşya Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Önder Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Beyazlar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazlar Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Savaş Beyaz tarafından 200 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Beylikdüzü Şehri Beyaz ödeme koşulları

Beyazlar Group projesi olarak hayata geçirilen Beylikdüzü Şehri Beyaz ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde konumlanıyor...

Mustafa Beyaz beyazlar inşaat Haberi

Mustafa Beyaz beyazlar inşaat

Mustafa Beyaz kimdir?

Mustafa Beyaz, Beyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı. Gümüşhane’den 1968 yılında İstanbul’a ve Türkiye’nin birçok şehrine çalışmak için gelen Mustafa Beyaz ustalıktan müteahhitliğe uzanan yolda uzun yılların birikimiyle Beyazlar İnşaat’ı kurdu.


Çocukları Hülya Beyaz ve Bülent Beyaz’ı ve daha sonra da Fatma Tülin Beyaz’ı, Aslan Tunç’u şirket kadrosuna dâhil etmiştir. 


Beyazlar İnşaat

"Beyazlar İnşaat, Türkiye’nin birçok yerinde başarılı projelere imza atmıştır. Şu anda İstanbul ağırlıklı olmak üzere yenilikçi tarzı ve sağlam binalarıyla dikkat çekmeye devam etmektedir.


En büyük kaygımız insanlarımızın sağlam yapılarda gönül rahatlığıyla oturmasıdır. Sağlamlıktan sonra en önemsediğimiz konu estetik ve görsel açıdan hoş binaların yapımıdır. "Sağlam yapılarda, sağlam nesiller" çok çok önemsediğimiz bir konudur.


Günümüzde lüks konut, işmerkezleri, modern ofis, kamu binaları projelerinin inşaatını tamamlamıştır. Merkezi Büyükçekmece’de bulunan Beyazlar İnşaat, teknolojiye...