23 / 07 / 2024

mustafa bozbey amatör spor kulüpleri yerleşke

mustafa bozbey amatör spor kulüpleri yerleşke

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gençlerin sporla tanışmasında büyük katkısı olan Nilüfer’deki amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplayacak bir yerleşke yapacaklarını açıkladı.

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ettır Grup İnşaat Ve Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Mustafa Alı Ettır tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

Mustafa Cengiz: Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Haftalardır çok yoğun bir şekilde Emlak Konut, Riva, Florya ve yapılandırma anlaşmasının nihai imzalarının sorunları ile uğraşıyoruz. Şu anda Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli. Bu, tarihi bir olgu. Takımı da olumlu şekilde etkileyecek." dedi.

Mustafa Bozbey: Bursa'yı yaşanabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz!

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Mustafa Bozbey: Bursa'ya imar anayasası lazım!

BUMİAD'ın ‘Büyükşehir Başkan Adaylarını Dinliyoruz' etkinliğinde konuşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa için imar anayasasının hazırlanması gerektiğini söyledi.

Mustafa Demir: Yatırım için arsa üreteceğiz!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, "Yatırım için arsa üreteceğiz" dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde risk alacağız!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Bozbey, “Bu işin çözümü için elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm Bursa'nın kanayan yarası!

Bursa Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine aktarılan meselelerin başında kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Bozbey, "Kentsel dönüşüm çalışmaları Bursa'nın kanayan yarası oldu" diye konuştu.

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Bursa Esentepe'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Makamını Esentepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm konusunda bölgede yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Bozbey, "Çözüm noktasında taşın altına elimizi koymaya hazırız" diye açıklama yaptı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın yıkımı sürüyor!

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda tribünlerin yanı sıra çatı demirleri, amatör kulüplere tahsis edilen yerler yıkıldı...

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

mustafa bozbey amatör spor kulüpleri yerleşke Haberi

mustafa bozbey amatör spor kulüpleri yerleşke


Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Misi Kamp Karavan Nil-Bel Tesisleri’nde  Nilüfer’deki amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya geldi. Nilüfer Belediyesi olarak yıllardır sporun tüm branşlarına destek verdiklerini ifade eden Başkan Bozbey, “Spor kenti Nilüfer olma adına yıllardır tüm branşlara destek veriyoruz. Amacımız Nilüfer’de her yaştan insanı sporla buluşturmak. Nilüfer’de 100’ü aşkın amatör spor kulübü faaliyet gösteriyor. Bu kulüplerimizin bir çoğunun sıkıntısı var ve biz bunların farkındayız” dedi.

Başkan Bozbey, İhsaniye Mahallesi’nde oluşturacakları yerleşkede amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplamak istediklerini söyledi. Bozbey, “Oluşturacağımız yerleşkede kulüplerimiz idari faaliyetlerini rahatlıkla yürütebilecek” dedi.

Nilüfer’ de sporun gelişmesinde, gençlerin sporla tanışmasında amatör kulüplerinin katkısının çok büyük olduğunu belirten Başkan Bozbey,  ilçede faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerini Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği’ne üye olmaya...