03 / 05 / 2024

Mustafa Bulut izmir konut sektörü

Mustafa Bulut izmir konut sektörü

İNŞAAT ya da gayrimenkul, bugün yüzlerce alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep yaratan konumda. Bu da ona ekonominin lokomotifi gibi haklı bir unvan veriyor. Tabii sektörün vitrininde AVM, rezidans, iş merkezi ya da konut var.

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtf Bilgisayar Teknoloji İnşaat Ambalaj Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaleder İnşaat Elektrik Elektronik Lojistik Otomotiv Hidrolik Temizlik Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Dr. Mustafa İduğ'dan İzmir depremi açıklaması!

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Emrah Özdemir: İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz!

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

Decor Yapım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapım Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu. 

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Bulut Orman Evleri İzmir konut fiyatları!

1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunan Bulut Orman Evleri projesinde toplam 120 adet daire yer alıyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Gümüşhane'de keklik üretim tesisi inşa edilecek!

Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Mustafa Bulut, 2 milyon liraya mal olacak ve 2017'de hizmete açılacak Keklik Üretim İstasyonu'nda ilk etapta 10 bin keklik üretimi yapmayı planladıklarını söyledi.

Adıyaman Çat Barajı Tüneli'nde inşaat başlıyor!

2004 yılında Çelikhan Belediye Meclisinde Belediye Başkanı Mustafa Bulut’un gündeme getirdiği ve o günden bugüne kadar sürekli uğraş verilen Çat Barajı Sulama Tüneli’nde çalışmalar başlıyor.

Mustafa Bulut izmir konut sektörü Haberi

Mustafa Bulut izmir konut sektörü

İNŞAAT ya da gayrimenkul, bugün yüzlerce alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep yaratan konumda. Bu da ona ekonominin lokomotifi gibi haklı bir unvan veriyor. Tabii sektörün vitrininde AVM, rezidans, iş merkezi ya da konut var. Aslında vitrinde olan ve çok göz önünde bulunan ama İzmir ya da Ege'de pek bilinmeyen bir alan daha var. Maket... 


Girişimci Mustafa Bulut da bu alandaki boşluğu görerek 2009'da kurduğu 'Maket İzmir' ile sektör farklı bir pencereden katkı koyuyor. Oldukça renkli, keyifli ve birçok insanın imreneceği türden bir iş yapan Bulut'la hem girişimcilik serüvenini, hem de gelecek planlarını konuştuk. Türk Hava Kuvvetleri'nden emekli olduktan sonra kendi işini kuran Mustafa Bulut, maket tutkusunun nasıl ortaya çıktığını şöyle anlattı: