03 / 05 / 2024

Mustafa Canlı özgeçmiş

Mustafa Canlı özgeçmiş

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı kimdir? Mustafa Canlı ne zamandan beri Gümüşhane Belediyesi olarak görev alıyor? İşte Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın biyografisi bu haberde...

Gremse altın ne kadar? Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 1935 dolardan işlem görürken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Gremse altın ne kadar? Altın bugün yükseldi mi, düştü mü? 13 Kasım Pazartesi canlı altın fiyatları.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Altında hareketlilik başladı! Gram altın yükseliyor! 12 Temmuz Çarşamba canlı altın fiyatları

Haftanın üçüncü işlem gününde altında hareketlilik başladı. Gram altın yükseliyor. Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 12 Temmuz Çarçamba canlı altın fiyatları.

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? Uzman isim tek tek açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kirada yüzde 25 zam sınırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı uzatılırsa fiyatlar düşer mi? 

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? Kura çekimi izleme linki var mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında geri sayım sürerken, 25 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan kura çekimi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? İşte detaylar...

Hafta sonu altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? 9 Nisan 2023 canlı altın fiyatları

Hafta sonunun son günü yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor. Yatırımcılar bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? merak ediyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar oldu? 9 Nisan 2023 canlı altın fiyatları.

Memurlara ilave zam gelecek mi? Asgari ücrete ek zam gelecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında en düşük emekli maaşının 7.500 TL'ye yükselttiklerini duyurduktan sonra vatandaşın aklına, Memurlara ilave zam gelecek mi? Asgari ücrete ek zam gelecek mi? sorularının cevapları takıldı. İşte o soruların cevapları..

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Asgari ücretle ilgili sıcak açıklama geldi. Mustafa Destici canlı yayında asgari ücret rakamı verdi

Canlı yayına katılan Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi Başkanı Mustafa Destici asgari ücrette beklediği zam oranı açıkladı. İşte o rakam...

Altın fiyatları sıçradı! Beklenen o gün geldi mi? Elinde altını olanlar acil baksın! 29 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yükselişe geçti. Sıçrayış gösteren altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altında beklenen gün geldi mi? Bugün gram altın bugün ne kadar? Çeyrek altın  kaç lira? 29 Kasım 2022 canlı altın fiyatları.

Altın yükselecek mi yoksa düşecek mi? Uzman isimden canlı yayında kritik tavsiyeler

Düşüşe geçen altın yatırımcılarının kafasını karıştırırken, altının seyrinin ne olacağını işin uzmanı Doç. Dr. Cüneyt Dirican açıkladı. Altının düşüşü devam edecek mi? İşte detaylar...

Mustafa Canlı özgeçmiş Haberi

Mustafa Canlı özgeçmiş

Mustafa Canlı kimdir?

Mustafa Canlı, Gümüşhane merkez Yukarı Alıçlı Köyünde doğdu. İlköğrenimini kendi köyünde, orta ve lise öğrenimini Gümüşhane de tamamladı.1978 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünü kazandı. 


1983 yılında Elektrik Mühendisi unvanı ile mezun oldu.


1983 yılında Trabzon TEK Kuzeydoğu Anadolu İşletme Grup Müdürlüğünde Elektrik Mühendisi olarak kamu görevine başladı.


1989 yılında Gümüşhane TEK Teknik Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Bu görevi 1995 yılına kadar başarı ile sürdürdü.


1995 yılında Çorum TEDAŞ Müessese Müdürlüğü görevine atandı. Bu görev esnasında yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Çorum Valiliği ve diğer kuruluşlar tarafından birçok kez ödüllendirildi.


Çorum Spor Yönetim Kurulu üyeliğinin yanı sıra Mali Komisyon Başkanlığını yaptı. Tedaş Çorum gücü Spor Kulübünü kurdu ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. Yöneticilik görevini sürdürdüğü yıllarda işletmecilik lisans eğitimi aldı.


18 Nisan 1999...