06 / 05 / 2024

Mustafa Çelik adana

Mustafa Çelik adana

Tarihi Kentler Birliği toplantısı için Adana'ya gelen Kayseri Belediye Başkanı Mustafa Çelik Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı ziyaret etti. Kentsel dönüşüm hakkında bilgi veren Çelikcan, projeyi onay için bakanlığa sunacaklarını belirtti.

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mustafa Çelik Yapı Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Steel Endüstriyel ve Yapısal Çelik Çözümleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile bugün Erdoğan Bitnel, Mustafa Çelik ve Nur Sözer Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Mustafa Çelik'ten raylı sistem açıklaması!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’ye yeni raylı sistem hatları yapımıyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

Mustafa Çelik: İlçelere yatırımda parmakla gösteriliyoruz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da tüm ilçe belediye başkanları ile ayrı ayrı yatırım toplantıları gerçekleştirdi.

Mustafa Çelik: Kayseri Kapuzbaşı için master plan yapılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin değerlerine sahip çıkmaya devam ettiklerini söyledi.

Kayseri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na yeni alt geçit!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in Ulaşım Yılı ilan ettiği 2017 yılında da ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Mustafa Çelik: Yatırımda rekor kırdık!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada Büyükşehir'in 2016 yılı faaliyet raporu ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Mustafa Çelik adana Haberi

Mustafa Çelik adana


Başkan Çelikcan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kozan Çarşısı ve Sanayi Çarşısı'nda devam etmekle olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çelikcan projeyi onay için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunacaklarını belirtti. 


Alan içerisinde 192 adet konut. 800 adet işyeri bulunmakta iken proje sonrası 916 adet konut. 338 ofis ve 220 adet ofis binaları, altında mağaza 140 adet konut altı işyeri planlandığını belirten Başkan Çelikcan bu alanda 30 dönüm alan üzerine yeni bir kent meydanı da yapacaklarını belirtti. Yüreğir'in vizyonu olacak olan projenin hayata geçirilmesini o bölgede yaşayan ve işyeri olan vatandaşların da dört gözle beklediğini belirten Başkan Çelikcan ' Kışla Mahallemizde başlayıp bitirmek üzere olduğumuz kentsel dönüşüm çalışmalarımız bütün vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor...