18 / 05 / 2024

Mustafa Çoban göçük

Mustafa Çoban göçük

Rize 'nin İkizdere ilçesinde tünel inşaatı sırasında meydana gelen göçükte mahsur kalan bir işçi, hayatını kaybetti. Olay dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi...

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Melih Gökçek'in spor kulübü derneklerine tahsis ettiği tesisler geri alındı!

Melih Gökçek'in Ankapark ve Kanal Ankara projesini öncelik listesinden çıkarıp, yeni mezarlık projesini de iptal eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şimdi de Gökçek’in belediye başkanlığı döneminde spor kulübü derneklerine tahsis ettiği spor tesislerini geri aldı.

Mustafa Tuna'dan Melih Gökçek'e mezarlık yanıtı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Tuna’nın ilk kez bir icraatını eleştirmiştiren Melih Gökçek'e yanıt geldi...

Melih Gökçek'ten Mustafa Tuna'ya mezarlık eleştirisi!

Melih Gökçek istifası sonrasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mustafa Tuna'nın bir icraatini ilk kez eleştirdi...

Gökçelik Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçelik Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muammer Çelik ve Mustafa Çelik ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa Akhisar'da inşaatta göçük: 4 yaralı!

Manisa Akhisar'da inşaatta duvarın çökmesi sonucu 4 işçi göçük altında kaldı.112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan 4 işçi Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ankara Nevin Gökçek Kursu'nun yeni binasının temeli atıldı!

Ankara Nevin Gökçek Hafızlık Kursu'nun yeni binası için temel atma töreni yapıldı. Program hoca Mustafa Acar tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.

Mustafa Büyük: İnşaat sektörü hizmete talep yaratıyor!

Adana Valisi Mustafa Büyük, "Ülkemizde inşaat sektörü, kendisine bağlı 200'den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep yaratan bir konumunda olup, bu yaygın etki, sektörün "ekonominin lokomotifi" olma vasfının en temel göstergesidir. " dedi.

Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Mimar Sinan'ın önemli eserleri arasında yer alan Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi bugün açılacak. Mimar Sinan'ın 1522'de Gebze'ye kazandırdığı külliyede bir yıl önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Çoban Mustafa Paşa Külliyesi açılıyor

Mimar Sinan'ın önemli eserleri arasında yer alan Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi yarın açılacak. Sinan'ın 1522 yılında yaptığı külliyede, restorasyon çalışmaları 1 yıl önce başlatılmıştı.

Kayseri'de hırdavat dükkanında göçük meydana geldi!

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Eski Sanayi Bölgesi'nde göçük sonucu tamamen yıkılan hırdavat dükkanında incelemelerde bulundu.hırdavat dükkanında meydana gelen göçük sonucu iş yeri tamamen yıkılmıştı.

Mustafa Büyük: Adana'nın turizm potansiyeli değerlendirilmeli!

Adana Valisi Mustafa Büyük, “Sektör temsilcilerimiz ve kent gönüllüsü dostlarımız ile birlikte, Adana’nın turizm çatısını zirveye taşımak yolunda ele ele ve gönül gönüle çalışmaya hazırız" dedi

Mustafa Çoban göçük Haberi

Mustafa Çoban göçük

Rize'nin İkizdere ilçesinde tünel inşaatı sırasında meydana gelen göçükte mahsur kalan bir işçi, hayatını kaybetti. Olay dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İlçeye bağlı Güney mevkiinde yapımına devam edilen yol çalışmaları kapsamında inşa edilen tünelde henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük oluştu. 

Tünel inşaatında çalışan 4 işçi göçük altında kaldı. Olay yerine gelen kurtama ekipleri 3 işçiyi yaralı olarak kurtarırken Mustafa Çoban (50) adlı işçinin cesedine ulaştı. Yaralanan 50 yaşındaki Mehmet Çoban, 26 yaşındaki Birol Tombul ve 50 yaşındaki Mustafa Can tedavi altına alındı. 

İkizdere Kaymakamı Abdil Koç, işçilerden ikisinin ayağından, diğerinin de sırtından yaralandığını ifade...