15 / 05 / 2024

Mustafa Çoban

Mustafa Çoban

NCA Teknik Mekanik İnşaat Metal Sualtı Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te 72 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Mustafa Çoban Müdürlüğü'nde kuruldu.

Rize'de tünel inşaatındaki göçükte bir işçi hayatını kaybetti!

Rize 'nin İkizdere ilçesinde tünel inşaatı sırasında meydana gelen göçükte mahsur kalan bir işçi, hayatını kaybetti. Olay dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi...

Çobantaş İnşaat Yapı Teknikleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobantaş İnşaat Yapı Teknikleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çoban imzasıyla kuruldu.

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Müteahhitlik İnşaat Gıda Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Çoban imzasıyla kuruldu.

Kocaeli Çoban Mustafa Camii'nde son durum ne?

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ndeki tarihi Çoban Mustafa Camii duvarına konulan mermerlere yerleştirilen pisuvarlar söküldü. Tarihi dokunun yeniden ortaya çıkarılması için çalışmalar başlatıldı.

Kocaeli Çoban Mustafa Paşa Camii'nin restorasyonu durduruldu!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan tarihi Çoban Mustafa Paşa Cami’sinin tuvaletine yapılan mermer pisuvarlı restorasyonu Koruma Kurulu’nda ikinci bir karar alınıncaya kadar durduruldu.

Kocaeli Çoban Mustafa Paşa Camii restore edildi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Mimar Sinan tarafından 1510'da yaptırılan Çoban Mustafa Paşa Camii'nin erkek tuvaletine mermer kaplamalar ve pisuvarlar yapıldı.

NCA Teknik Mekanik İnşaat Metal Sualtı Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NCA Teknik Mekanik İnşaat Metal Sualtı Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 25 Şubat 2015'te 72 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Mustafa Çoban Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Mimar Sinan'ın önemli eserleri arasında yer alan Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi bugün açılacak. Mimar Sinan'ın 1522'de Gebze'ye kazandırdığı külliyede bir yıl önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Çoban Mustafa Paşa Külliyesi açılıyor

Mimar Sinan'ın önemli eserleri arasında yer alan Gebze'deki Çoban Mustafa Paşa Külliyesi yarın açılacak. Sinan'ın 1522 yılında yaptığı külliyede, restorasyon çalışmaları 1 yıl önce başlatılmıştı.

GYTE Mimarlık öğrencileri Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'ni inceledi!

Mimar Sinan'ın eseri Gebze'nin en gözde tarihi eseri Çoban Mustafa Paşa Külliyesi'nin kapılan Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü (GYTE) öğrencilerine açıldı. Restorasyon çalışmalarının devam ettiği külliye bu yaz sonuna kadar restore edilecek.

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Mustafa Yıldırım'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Mustafa Yıldırım'ı konuk etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım'ı konuk ediyor

Başkent Çimento'nun kurucularından Hacı Mustafa Tarman vefat etti!

Başkent Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ'nin de kurucularından Hacı Mustafa Tarman vefat etti..

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Mustafa Zengin'in sahil mücadelesi!

İstanbul'un en hızlı büyüyen ilçelerinden Maltepe'nin üç yıllık belediye başkanı Prof. Mustafa Zengin büyük bir sorunla mücadele ediyor

Mustafa Çoban Haberi

Mustafa Çoban

NCA Teknik Mekanik İnşaat Metal Sualtı Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 72 bin TL sermaye bedeli ile 25 Şubat 2015'te, Mustafa Çoban Müdürlüğü'nde kuruldu.


NCA Teknik Mekanik İnşaat Metal Sualtı Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-  Her türlü teknik mekanik , sualtı ve su üstü yapıları imalatı,montajı,bakım onarım,sualtı yapı malzemeleri alım satımı 2-   Her türlü inşaat yapıları ,harfiyat,sanat eserleri yol yapımı,çevre düzenleme inşaat betonyapı malzemeleri üretimi 3-  Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması,  elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve/veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak. 4- Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri,gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve...